2009

2009 i korthet

Januari - Maj

Började året med att vara nykter och massa mys :) Fyllde år, kunde vi dock skippat eftersom jag bestämde mig för att aldrig bli äldre. Min mormor gick bort den 5:e februari, vilket gjorde allt konstigt men samtidigt väldigt skönt för oss alla som var inblandade. Februari kom och gick med en massa fest. I januari fick jag ett besked som jag länge hade väntat på. Så den 26;e mars var jag tvungen att sitta mitt emot min värsta mardröm. Många av mina nära och kära tog sig hem till Halmstad bara för att vara det finaste stödet som jag kommer tacka dem för hela mitt liv. Äntligen fick jag ut allt som har hänt och hela världen fick veta och rättvisan kom till sin rätt. Dagarna efter var en mardröm, tack vare underbara vänner och en underbar familj överlevde jag detta. Jag träffade en hel del fina personer vid denna tid med som gav mig närhet, kärlek och allt som man kan tänkas behöva. Jag fick ta en del av ett underbart gäng som många av dem blev mina bästa vänner. Vi festade otroligt mycket och levde livet så som man ska när man är ung. Jag mådde bra och jag var lycklig.

Juni - Augusti

Juni började galet, sommaren såg lovande ut. Vi festade, vi umgicks, vi jobbade. Midsommar kom med en hård helg vilket resulterade i att 3 dagars bakfylla till halsfluss, så jag gick miste om den första fina, varma veckan denna sommaren. Jag gjorde en resa upp till Sthlm, där jag och min bror skulle flyga luftballong - vilket blev inställt ännu en gång. Jag beslutade mig för att stanna en vecka extra för att få umgås med Anniina och vi festade och drack i 10 dagar utan en tanke på att det fanns en morgondag. Vi mådde bra. Jag kom hem, jobbade mig sönder och samman. Psykiskt påfrestande vilket ledde till att jag jobbade med feber i två veckor. Sinnes.. Hann med en mängd all in fyllor. Levde för dagen och glömde morgondagen. Tog även en tur till Sthlm igen med min syster och Malin, där vi såg Coldplay - den bästa konserten ever. Nollades 20:e augusti vilket gjorde att jag fick vänner för livet. Och de fyllor som jag missade i somras tog vi igen flera månader framöver. Min sommar började när den tog slut för andra.

September - December

Vi pluggade, det var ett konstant festande. Festande vi inte tre dagar i veckan så var det något som var fel. Vi hittade på mängder med bus, fick mycket nya vänner. Insåg även - äntligen - att någon jag borde rensat ut för längesen raderades. Träffade sjukt sköna människor. Lyckades även med att sluta döma vissa människor med en annan stil. Hans personlighet lyste i genom och idag kan jag sakna honom väldigt mycket. En finare person går det inte att hitta. Någon annan kom tillbaka och jag valde fel skulle jag självklart komma på när det var försent. Men han finns fortfarande i mina tankar och känslan jag hade med honom överrumplar mig många gånger. Vi åkte till USA för att träffa världens bästa EMO familj! Fick även träffa min bror. Resan var underbar och välbehövlig. Kom hem till ett grått Sverige för att åter igen sätta mig ner och försöka plugga. Det gick, sådär. December kom, jag och min solstråle Kajsa blev amigas para siempre :) Julafton kom och gick. En person sjönk till noll i mina ögon och äntligen så kan jag få väck dig ur min tankeverksamhet. Nyår kom och gick. Fyllorna likaså.



Nu nalkas 2010, och jag hoppas på ett mycket bättre år! 


RSS 2.0