Och vi sa att dina tankar vandrar iväg.

Var hos Aleex igår, spelade rockband till in the middle of the night, vi skrattade.
Hade hur kul som helst, pratade om framtid och allt som hör därtill.
Vi drack fanta, åt bullar, drack kaffe, sjöng, spelade gitarr.
Sen tog jag mitt pickopack för att bege mig hemååt, tar ca 3 min men aa ..
Somnade in glad, skulle upp tidigttidigt för att fixa hos Kasper..
Och kl 7 ringer mobilen, såg vem det var men valde att inte svara.
Nej jag vill inte ha beskedet just nu.
Kvart i åtta ringer det igen...

Och jag hör mamma säga;
Nu är det över. Hon somnade in kl 4 inatt.
Vi var hos henne sista timmen.

Och sen dess har tårarna strömmat, huvudvärken har gjort sitt.
Illamående.. Och lite tankar och en del pain.


It's all in your head.

Jag har haft en otroligt rolig natt där jag spenderade 3 helt underbara timmar i drömmarnas värld, eller njae hoppas alla verkligen förstår ironin med detta. För drömmen jag hade gjorde lite messymessy crap med mitt huvud, så nu tänker jag helt seriöst ägna två dagar till att sakna Dig så otroligt mycket och faktiskt inse att jag var lite småååkääär. Sen går vi vidare. Åh vad jag älskar min familj, jag älskar att vara hemma hos mamma, när alla är hemma, dvs min bror och min syster med. Så olika åsikter och så mycket pikar som kommer ut från munnen för att sen bara skratta.. Jag bara älskar det.

Nemen sedäär ja nu ser jag vad jag skriver vilket beror på att jag faktiskt tog en kvart nu för att leta upp mina glasögon, status jatack! MEN JO FÖR ATT ÅTERGÅ;

Ikväll kommer jag meddela världen och de som läser min blogg att jag tänker sluta så detta blir de allraallra sista inlägget om det inte skulle hända att min hjärna svämmar över av tankar eller att jag ska gifta och är döökär eller ja att jag ska skaffa en unge. Och de som är intresserade av vad som händer i mitt liv kan ju gloo på mitt liv på faaaaaceboooook som kära Björn gör ofta och bra, har superkoll.. ja eller så kan ni ju BARA ringa på 0701234567 VILKET är fel nummer om ni UNDRAR. Så slipper ni slå de och komma till en random snubbe vid namn Bengan som egentligen är sjukt trevlig bara man lär känna honom.

Nej men jag har liksom inte tiden.. Två av mina närmsta finasötagosiga vänner har precis flyttat hem, jag ska dränka mig i plugg och jag ska festa,umgås,leva mitt liv såsom hela 2009 erbjuder mig och sen ska jag mysismysis nångång med säkert. Vilket jag inte är intresserad av förren någon annan dvs OM TVÅ DAGAR försvinner från mitt huvud :)




RSS 2.0