I don't know, what can I do, what else can I say?

En vecka har passerat. Sju dygn, sju nätter, sju dagar.
Två dagar har varit fylla, två dagar har varit bakfylledagar.
Resterande har varit - jag vet knappt.
Men ack så lovely.


Jag fortsätter med att drömma ett tag till.
Jag återkommer.

Think before you act!

Det kan tänkas att det var ett tag sen sist som tankar fick formas till ord. Men ibland när tankar ska formas till ord så finns det inga ord som är tillräckliga för detta. Därför låter jag mina tankar vara ifred ett tag till, de har blivit utelämnade för att kunna skapa form i ord och känslor, något sådant som just nu inte existerar. "I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like."

Annars så har en fin helg med Anniina flugit förbi, en vecka med plugg likaså. Mängder med fikor och skitsnack och mys med fin Sarah, även en fin fylla.

Helgens lärdom; Jag är för söt för mitt eget bästa. Jag pussas lite för mycket. Jag inser inte vad jag såg hos dig. Jag har möjlighet att radera dig och på så vis kommer det bli som du aldrig har existerat. Jag har insett att genom smärta är du levande så också genom glädje.

"Gandhi said that whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it because nobody else will. Like when someone comes into your life and half of you says: "You're nowhere near ready". And the other half says: "Make her yours forever"."


Lovely!

Jag har haft världens mysigaste dag tror jag. Verkligen. Jag tog mig i kragen och bestämde mig för att testa på det hära med att vara hemmafru för en dag! ÅH HERREGUD vad det är harmoniskt! :) Gick upp halv sju för att tvätta efter en mysig natt med min man, vart i skolan, var iväg och storhandlade med betoning på STOR, drog hem. Tände levande ljus i hela lägenheten och bakade bröd. (- ja okej, jag erkänner.. Jag hade mjöl över hela håret, ansiktet och all over my body!) Det luktar ljuvligt! ÅÅÅÅÅH. Jag känner mig så duktig!

Fick gosa med Micke idag med, en bra dag helt enkelt! Nu ska jag gosa ner mig med en stor kopp the, levande ljus, Grinchen och min man! :)



Min gosiga vovve!



Konstiga bullar! :)

Imorn väntar ännu en spexig dag, med spexiga och intressanta historier ;) Can't wait! Fin Sarah står på schemat! :)

Jag känner harmonin :)


Bumpy ride

Okej, jag överlevde mitt extrema PSYKBRYT jag hade för några timmar sen och kan nu stryka två punkter på min what to do - list! .. Så härefter ska jag fixa min tvätt som jag måste gå upp och fixa halv sju imornbitti - looohooovley... I och med mitt psykbryt som nästan fick mig att dra av allt mitt hår och ringa och gnälla till mamma att hon måste tappat mig som liten - (INTE konstigt att jag är mongo som fick för mig vid 4 års ålder att lära sig åker rullskridskor på grus var det optimala!) fick mig iaf att tänka på en hel jävla mongo konstiga saker. Så jag har gått från att vara fetearg till extremledsen till att skratta åt allt elände. Jag lyckades iaf skicka in all skit så därmed säger jag bara; HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL LANDET U!


Sen, vill jag bara erkänna att jag är snygg! Jag gillar mig själv och det lilla håret som finns kvar efter jag drog och slet i det som i en tecknad film. Fick även dille att skriva en önskelista till tomten och att jag tänker sätta upp hundra mål med mitt liv som jag ska uppnå bara för att jag kan! JAJA WHATEVER!!!!

Så här tomten, detta önskar jag mig;

  • En resa till Alanya
  • 1000000 miljoner
  • ALANYA
  • ÄNNU MER MILJONER
  • AAAAAAAAAAALANYA
  • ÄNNU MER MILJOOOOOOOOOOOOOONER

Åh, jag undrar faktiskt vad jag kommer få i julklapp!!!





Ps/ Jag har ont i röven
Ps// Måste vara snäll resten av året
Ps/// Jag gillar att jag har fina dudes som studerar ekonomi
Ps//// Jag kommer helt ärligt aldrig mer svara när du ringer (en liten notis bara)
Ps///// YOU WILL NEVER FIND SOMEONE LIKE ME

PS!

PS och en FET JÄVLA NOTIS;


JAG EXTREMHATAR EKONOMI. JAG HATAR ATT SKRIVA AFFÄRSPLAN OCH JAG HATAR ENGELSKA SKITARTIKLAR OM ENTREPRENÖRSKAP!!!!!!!! JAG HATAR HATAR HATAR HATAR DET! Och jag hatar att det är samma jävla upplägg på varenda jävla kurs!!! Och jag hatar att jag aldrig tar tag i mitt liv och få det gjort!!!! FY FAN VAD JAG HATAR ATT STUDERA! EKONOMI fanskapet kan DRA ÅT HELVETE!!!!



Hej jag heter Emilia och jag föddes dum i huvudet!
Nu ska jag gå och dränka mig!
På återseende.


Airplanes

Jaha, jaha, jaha, jaha. Är ett ganska roligt ord, bara sådär liksom.


Har precis avverkat en sjukt grym och välbehövlig helg i Götet, jag avgudar den staden minst sagt! Alltid dit jag drar när jag inte kan tänka i Halmstad, eller när jag behöver nya perspektiv.. Well .. Vem bryr sig om det? Ingen mer än jag antar jag!Jaja, för att återgå till ämnet, fick till en "hej kom och hjälp mig" - fylla i lördags, grymt var det! Haha.. Sen förstår jag inte riktigt dealen med att jag har börjat bli uppraggad av tjejer!? Jaja, spexigt kan tyckas.


Jaha, idag gav Olle mig en ny vän, han heter Busster (med två S - vilket jag inte gillar så han får heta Buster) och salami mackor och chokladpudding till frulle! Joman tackar! Tycker det är sött med människor som kommer ihåg det man en gång sagt faktiskt! Mitt hjärta smälte litegrann ska jag säga!


DAGENS SANNING;
Bara måste få skriva detta. Det finns väldigt få personer jag ogillar. Men de jag ogillar kommer jag alltid ogilla. Ren fakta faktiskt. Anledningen till att jag skriver om detta är för att de personerna har fan HEMSÖKT min skönhetssömn inatt - INTE OKEJ! Sen när de personerna nämns vid namn, går det kalla kårar längs ryggen och jag blir rent äcklad?! STRANGE. JAJAJA.. Droppar det nu!

 

Min vecka är fullspäckad, skrivit en vacker what to do - list :) Love it! Bästa är ju dejt med Sarah! Looovely :) T.o.m skrivit i när jag ska hinna tvätta och städa.. ÅÅÅH ångest på denna vecka! Måste sätta igång med mitt liv nu. Sucks. Härlig avslutning med fin Anniina på besök dock!



Min fina Buster!




I've got some friends, some that I hardly know
But we've had some times, I wouldn't trade for the world
We chase these days down with talks of the places that we will go

We live on front porches and swing life away,
We get by just fine here on minimum wage
If love is a labor I'll slave till the end,
I won't cross these streets until you hold my hand

 


Då står pojkarna på rad.



Jag är faktiskt mer än nöjd!

Kärt barn har många namn.

Men kärt barn har även många hem!

Sitter just nu i ett soligt och vackert Göteborg, jag älskar den staden. Det går inte beskriva den befriande känslan staden ger en när jag är här. Sjukt! :) Men så lovely!

Vart förövrigt inne och snokade i (snygg!)Sarahs blogg, och hon väckte alla Alanya känslor till liv. Tacka fan för att Göteborg gör en halv lycklig, men där.. Där ÄR DET HELT SJUKT HUR LYCKLIG MAN ÄR!!!!
Gash, jag döööör inombords!






Ps/ Pusskompis är det nya om någon har missat det!
Ps// Jag saknar Emre!!!!

Tonight's the night the world begins again



I was a stranger, and you came to my side
and you said 'oh, you're alright now'
And you were so knowing,
I felt so lost and confused

Oh, I need you there
when the nightmares and dreams have come true

I barely knew you, but you talked til' you laughed
til' you cried out so loud 'someone save me'
Oh, black streaks of Maybelline run down your cheeks again
I prayed for answers, you take the chances or refuse

Oh, I need you there
when the nightmares and dreams have come true

Dagens sanning (med en touch av kaotiska tankar)

Idag är det tisdag, i en helt vanlig vecka i ett ständigt höstrus som gör sig påmind av kalla vindar, värmande halsdukar, gosiga tröjor, idiotiska tidsfördrivs fyllor, arbeten för somliga, skola för andra. Och varför just denna tisdag är så speciell är för att idag är en sådan dag där sanning har behov av att komma fram, få uttrycka sig, i färger, i ord, i tankar. Jag hedrar alla de personer som ljuger, de som nöjer sig med det nästbästa, de som tar det dem får och inte det dem vill ha, de som sitter fast någonstans och väljer att stanna. Jag hedrar alla som gör precis som jag - drömmer om att mänskligheten en dag ska vara något så förbannat mycket bättre.


I mitt skoställ finns det ett gäng bästa vänner som ligger och skräpar, givetvis converse. Mina vackra fina converse. Häromdagen fick jag höra av en kille att han slängde sina efter de har gått sönder. Min reaktion var; "Fy fan vilken jävla idiot du är" - vilket jag snällt påpekade, eftersom ärlig är något jag är skillad på. Har man en gång ägt ett par converse, så slänger man dem INTE. Det vore som att slänga iväg sin mamma. I varje par converse sitter det en historia, vad man har gjort, vad man inte borde ha gjort och sjuhelsikes mycket minnen. Jag vet exakt vad varje par av mina converse har varit med om. Jag vet vem jag träffade, vad jag gjorde och hur jag kände. Det vore som att sluta lyssna på musik och tro att man inte kan framkalla några minnen eller koppla några känslor till den stunden man har när man hör den låten.


Och sen detta med ärlighet. Det är en fin grej, men ärlighet är det nog ingen som använder ändå. Om jag ska vara ärlig då vill säga. Ska jag vara ärlig och säga att jag vill ha dig? Ska jag vara ärlig nog att säga till mig själv att du nog inte passa in ändå? För hur man än gör, så vill du passa in. Du vill ha svar på frågor det inte finns några svar på och om du får svar så uppkommer en miljon frågor till. Det finns inga svar som är tillräckliga för de frågor. Eftersom du ändå inte får det svaret du vill ha.



Så här ska ni få DAGENS SANNING!;
Hur ni än gör, hur ni än beter er så kommer ni aldrig passa in i alla sammanhang. Hur mycket du än vill ha en person så kommer du aldrig få den personen och tillslut kommer du nöja dig med det du kan få. Du kommer framkalla fejkkänslor att du är så himla kär i denna person trots att du säkert inte ens är det. Du kommer att använda dig av falsk glädje för det är ändå glädje, och vi alla kommer tro att falsk glädje också är vägen till lycka. När du väl är lycklig kommer du inte vara nöjd, för du kommer alltid vilja ha mer. Är du ärlig så kommer du alltid vara elak. Det kommer finnas personer i ditt liv som du alltid bråkar med som du aldrig kan säga den sanning som behöver komma ut för att få ett avslut alternativt en början. Det kommer fortsättas att spelas spel och totala meningslösa ragg kommer att fortsätta att avverkas; du kommer aldrig få det på svart och vitt varför någon sårar dig. Du kommer fly när du är i en jobbig situatuion. Du kommer vara egoistisk mer än en gång. Du kommer och sitta och tänka och önska att du kunde åka härifrån. Du kommer önska att du hade ett annat jobb.

Vad du än gör så kommer det aldrig att duga.


DAGENS TIPS;
Nöjd dig med det du får, du kommer ändå aldrig få det du vill ha. (- För han/hon vill inte ha dig ändå!) Och även om han/hon skulle vilja ha dig så kommer du aldrig få veta det ändå eftersom ingen vågar säga sanningen.





Vägen till Emilia Lunds hjärta (-part two)

Tror att vägarna är stänga för renovering ett tag framöver. Tills dess så vill jag; gympa mer.



I get tired and upset
And I'm trying to care a little less

When I google I only get depressed
I was taught to dodge those issues I was told

Don't worry

Cause no doubt
There's always something to cry about
And when your stuck in an angry crowd

They don't think what they say before they open their mouth


You got to



Pack up your troubles in your old kit bag
and bury them beneath the sea
I don't care what the people may say
what the people may say about me
Pack up your troubles get your old grin back
don't worry bout the cavalry

I don't care what the whisperers say
cause they whisper too loud for me


Forever is a long time

In the day by day collision
Called the art of growing up
There's an innocence we look for in the stars
To be taken back to younger days
When there was no giving up
On the people we held closest to our hearts


Yeah it is you that I remember in that glowing
It is you that took my first away from me
It is you I set my standards to... to every walk of life
I haven't met another you since you were with me.

A brief bout with a razorblade cut me
I freaked out, thinking people didn't love me
I watched closely as the you I knew forgot me
In letting go, I am so proud of what I've done

In a way, I failed religion
I spit the wine from mouth to cup
And I reached for something more than just your God
Uncle, you spared not your children
And while your praying hands are up
There's no forgiveness for you! You sick fuck!



/- Jag avgår, för att jag just nu hatar mig själv.

Vägen till Emilia Lunds hjärta part one.

( - notis; att jag ens överlevde min bakfylla igår är ett mirakel. Det är nästan så att jag tror på en högre makt! Eller något, det lät bra iallafall..)

Jag hade som sagt en riktigt överlovely dag igår, som jag började med att spendera med Kidda, bakfulla som två idioter som aldrig trodde att det fanns en morgondag började vi med frukost på Harrys för att senare bege oss mot hemmakväll och köpa en stor godispåse. Sagan om ringen var ett faktum, och helt plötsligt var allt med den filmen hur roligt som helst. Humorn på bakfyllan är faktiskt den bästa - ren fakta.

Sen pallrade jag min söndriga kropp ( - varför den var så söndrig undrar jag fortfarande, fick en mindre chock när jag såg mig själv i spegeln och inse att mina ben hade sett sina bästa dagar.. Alltså blåa bulor is the shit.) Nöjd ändå, efter en dusch och vetskapen om att ingen ska få se mina ben ändå gjorde mig halvt lycklig. Så jag spenderade min kväll med världens bästa MangeNilsson, - den bästa kocken i världshistorien! Fick övergod mat och en sådan vacker överraskning att när jag tänker på det, så börjar jag faktiskt gråta. Känslorna rullade runt i min kropp som aldrig förr.. Vi fick för oss att ett glas vin skulle göra vår kväll på topp, sagt och gjort så drack jag mig nykter! Efter fem fina glas vin tog vi oss samman för att dra in till stan, där fina MangeNilsson skulle stå och spela som den naturbegåvning han är. Jag själv mötte upp Olle, min guldklimp! Eftersom jag fick vara hans guldtjej hela kvällen och ta mig fan; Tillsammans gräver vi GULD! Lovely kväll och natt som slutade en kaotisk känslostorm, där både smärta och trasigt hjärta gjorde sig påmind. - Ändå ganska nöjd.


MangeNilsson i sitt essä!


Spexiga äventyr med Olle!

-/ Alltså, varför är det så svårt?! Jag vill så inihelvetes gärna har någon som kämpar för mig, som visar mig att jag Emilia Lund är den finaste i världen. Jag vill vara någons värld. Jag vill att någon ska vara min värld. Jag vill att alla mina känslor försvinner för en stund, alla tankarna också för den delen.


Min present ( - LYSSNA!!!!);




Old picture on the shelf,
it's been there for a while.
A frozen image of ourselves.
We were acting like a child,
innocent and in a trance.
A dance that lasted for a while.
Read my eyes just like a diary,
remember, please remember.
Well I'm not a beggar, but what's more
If I hurt you then I hate myself
I don't want to hate myself, dont want to hurt you.
Why do you choose that pain if only you knew,
how much I love you.

I almost told you that I loved you

Efter en dag/kväll/natt/morgon i dimman, inser jag att jag är nere i fördärvet.
Alkohol är fan inte min bästa vän, mina ben ser ut att blivit överkörda.
GOTT snack att man slipper visa dem för någon!
TJIP





I want a love, love that won't hit back.
Want sex, sex without a catch
Want a face, to trust, to feel, to lust
In the heat of Los Angeles
Want to fuck, fuck, fuck this up
Gonna feel, feel, feel you up
Had enough, enough, enough
In the heat of Los Angeles


RSS 2.0