Årsrapport=sammanfattning, javisst!

Vinter/Vår:
Började med det bästa nyåret ever.. Och jag fick vara hemma. Jag var hemma i Halmstad. Sen fick vi även till en dunder 20års fest för lilla jag blev ju stor! Lätt att det var året fest mumma! .. Sen åkte jag upp till Stockholm för att jobba ett tag innan jag åkte hem igen för en välförtjänt semester i Thailand. Underbart. Verkligen. Hade även min absolut värsta bakfylla ever i Thai.. Upp till stockholm igen och den 7 mars fick jag ett ryck och bestämde mig för att flytta hem, sagt och gjort jag flyttade hem. Tog några ströjobb, flyttade en bokad tid som jag hade i 1 september till den 28 april. Saker och ting hände under denna våren, någon som jag en gång älskade så otroligt mycket kom tillbaka efter ett år för att förstöra lite mer. Den 28 april kom och vände, smärtsamt var de men nöjd var jag.

Sommar:
Sommaren var den bästa någonsin, började finfint med Hultsfred, såg mitt favoritband för andra gången detta år.. Det var vi och pojkarna.. Träffade Vladde denna sommaren och han skulle ta en stor plats i både mitt hjärta och i mitt liv. Sommaren var kaos blandat med fester, jobb, för mycket känslor och också här blev en trio en liten family. Happy as hell.. Fick även in en resa till Cypern ohyess. Sommaren avslutade vi i Malmö/Lund som var de bästa denna sommaren.

Höst:
Hösten kom igen, jag började plugga, började komma någonvart i mitt kaos om vart jag vill eller borde göra.. Fick beskedet om att jag var tvungen att ta bort min Corvette, kände hur mitt hjärta gjorde ont, hur svårt det var att tänka och hur mycket han betydde och exakt hur mycket han hade hjälpt mig de senaste åren. Så jag fick se honom gå ifrån mig och kände hur allt förstånd försvann från hjärnan. Efter en händelse som tog hårt på vår syskonskara bestämde jag mig för att byta efternamn så ett byte blev det; Kirkhoff-Lund. Tredje gången detta året såg jag mitt favoritband. Vi tog oss en tripp till Oslo för att träffa våra gangsters! Och det blev lätt en helg att minnas. Räddade livet på en söt liten katt som snart skulle bli en riktig liten pain, fast ändå en familjemedlem. Förlorade en vän, som inte ens var värd att förloras but still. Betedde mig som en riktig skitstövel och sårade någon för mycket och för länge, men det rör mig inte ryggen längre eftersom han är så speciell och alldeles körd i huvudet. Träffade även någon som fick mitt hjärta att slå en gång extra, men det avslutades lika snabbt som det var påbörjat. Och kanske var det lika bra det. För kanske hade jag gett hela mig själv till någon som kanske inte ens förtjänade det?.. Så i mitt huvud snurrade några ord runt om sista 2008, noway. Så saken blev fixad ganska snabbt och lätt och klart..

Vinter:
Några dog, begravning och så.
Sen var det jul med allt kaos det innebär. Men julen kom och gick ganska smärtfritt och nu sitter jag här dagen innan nyår och är fortfarande sjuk som en get, fast värre. URK.

Årets låtar

 




Gott nytt år och så!

mhm

Jag mår sämst.
Feber
Huvudvärk
Maginfluensa.
Pain i kroppen.

ÖRK, fuckaduck på den.
Och jag kunde inte säga hejdå till Vladde heller :( Paaain.

She broke his heart, javisst!

Det var någon som viskade och sa att det var utgång igår, en rejäl sådan. En opepp Emilia ville första bara hem för att gosa soffan med mamma, men icke. På med lite kläder, på med smink oh fixfix av håret för att sedan dra till Broe, där det var förfest sa någon? Jo men visst förfest it was. Fylla it was. Happy var jag, speciellt efter alla fina julklappar som både Broe och Vladde hade kokat ihop, så extremt happy var jag. Jag är så lätt att göra så superglad.

Jo men fylla var de ja.
Extrem fylla.
Alkoholen rann ner.
Sen kom de fram att denna dräggfyllan var ett faktum.
Ut drog vi till självaste B&B, vilket är ett place som jag inte alls gillar.. Men aa.
Broe ville så gärna, tog typ tills idag innan jag fattade varför for real.
Men det var sött!
Träffade massvis av roliga människor och fick världens sötaste och konstigaste kommentar;
Emilia, du har alltid varit söt, men nu har du fått de där lilla extra och inte för att låta konstig nu men du liknar din bror bara mer och mer för varje dag som går och det är en bra sak.
Och ja det var en DUDE som sa det. BROES lillebror. Sött var de. Skrattade gjorde jag. Ser jag ut som en man? Ja kanske de.. Men eftersom min bror är världens snyggaste man ever så gör de inget att vi liknar varandra. Tiiihiii!
Okej, sen hände de en massa stuff och kan inte bestämma mig för om det var bra eller dåligt.. Mer än att ångesten tickar fint i min hjärna och hjärta. Uschiifiifaan,... Anyway, min kamera gick sönder, pengar försvann och hem kom jag vid sextiden så vad hände där egentligen? Jo men kul var de att det låg en däckad Fluff hemma och jag skrattade sönder när jag fick veta att hon hade spytt hela kvällen och kom hem vid halv ett.. Haha skrattar bäst som skrattar sist säger jag bara, eftersom toan blev min bästa vän denna fina förmiddag. Längesen jag var såhär bakfull men kan ju lugnt säga att det var värt det. För sjuukt kul hade jag!

Sen fick jag ett strange telefonsamtal idag, denna person var ju riktigt arg på mig förra veckan och nu så trevlig, har du något problem? Fortsätt vara arg på mig istället. Det är lättare för dig att hata mig! Inse!


Blää, denna dagen är en sån jävla pain, vill bara försvinna ett tag. Tänkt över alla fina livsproblem. Men kom inte fram till något mer än att sömn får bli dagens medicin.




Aaa just de, min stil är; punkstil som en 14åring har.
Men jag gillar't.
Och du är störd!

Färgat fluffs hår så nu blire mys!
Mm, gillar't!
Förövrigt mina rosa kaninöron och mitt röda troll runt armen är några av mina julklappar av Broe och Vladde.
Älskar det.
Puss


I want to play a game with you hun.

OHyess jag har gått upp 3 kg, fina kg i rent fett!
Lagt sig finfint runt magen!
OHYESS..
Ska droppa i mig lite glöggis nu.
Och ikväll ska vi göra det vi är bäst på med rooosa kaninöron.
Ohmaan, den som ser mig tonight kommer förstå.
Alla gånger om.
Kramats med mamma, mmm mummaaa...
Allt för mig..
Min mage sväller still...
Har så mycket godis, vad ska jag göra?



ÅÅÅH, min crazy happiness snackade jag med igår ju!
Vi hade ett fint hoooked up föörra hösten.
Mumma, happy gjorde han mig då.
Så att jag blir happy på tanken.
Well.. Mina tankar snurrar in på dig ofta speeciellt igår.
Fin dude.
Störd dude.
Gillar't.

Jag passar vid alla spel en lång tid framöver tror jag nu faktiskt.
Hade ju en fin sista 2008, yaaam..
Och första 2009, dont know, dont care.
Men absolut inte för någon som mitt hjerta slog extra för iaf.
Utan mer tidsfördriv nu på senaste.
Vi gillar de.
Äsch för jag orkar inte bry mig.
Men iaaf.
Vill du spela ett spel med mig igen så ställer jag upp.
Fast idag, passar vi.
PASS.


TAAAAADAAAAAAA MERRRYYYY CHRISTMAS

Jag har liksom FÅTT världens bästa julklapp av världens bästa bror!

JAG SÄGER BARA;
22 augusti 2009
COLDPLAY
STOOOOOOCKHOOOOOOLM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Givetvis var jag tvungen att reta broe extra mycket, nananana

Jag är sjukt nöjd över mina klappar iaaf!
Typ ny mobil,sodastream,pengar,parfym,godis,filmer,RAGGSOCKAR (jättefina randiga i alla möjliga färger) och såklart min nya bil(röd liten corvette)! Hylla,berlocker och så ååååh en massa!



IDAG passar tom jag in i min family! :)
Dock lite för rötthår och en grön slinga som inte syns :)
MEN IAAAAAAAAAAAAF..



Bjuder på denna eller aaa Loppan bjuder på denna!
Föresten Trubbel hälsar till er alla en riktigt god jul!

Det jag verkligen älskar med julen är alla som hör av sig som man inte har snackat med på skitlänge! Älskar't. Massa söta sms har ramlat in i den nya fina mooobilen :D:D:D

God Jul och sååå

HAHAHA jag vaknade imorse och grät för inatt dog min syster, stora tårar rann nerför mina kinder och smärtan jag hade var så tydlig och så verkligen så jag ringde henne de första jag gjorde i morse, men aa hon var okej. Hon låg och sov och såå. Berättade om min dröm och vad får man tillbaka? Jo gapskratt och ett okej som dröp av ironi. HAHAHHAHA.. Fan vad mina rim till dig är dåliga eller! SÅ BÄST SOM JAG ÄR så suger jag dock på rim men de är okej ändåå vill jag låååva! :) Sen hade jag en dröm till eller jaa en mardröm från skräckfilmen vi såg igår och jag låg helt blickstilla vaken såklart och Razz låg på mig och jag fick liksom prata sådär lugnande med mig själv för att intala mig att det är bara en katt som ligger på dig, klappa henne så vet du att det bara är en katt. Razz blev sur efter ett tag och hoppade vidare till Crockie där hon somnade gött. NEJ fy för såna nätter... ÖRK..

Och sen gjorde vi sista rycket i stan och jag fluff sprang runt och sa GOODJUL och såå till alla. Verkligen alla. Glada var vi.. Vi var även på systemet två ggr under denna dagen för att få ihop all alkohol till imorn kväll och juldagen ofcourse! MUMS... Sen sa jag även GODJUL och var skitglad mot en person som egentligen är snäll och egentligen inte har gjort något mot mig alls bara de att han är så lik någon från mitt förflutna.. Och denna person har kännt vibbarna av mitt otrevliga beteende ohyess, lite chockad när jag hoppar fram för att kramas hårt, dock vääldigt happy!  Träffade LUCAS, jag gillar Lucas, jag har saknat Lucas.. Sist vi sågs var när jag bodde i Sthlm, illa shiit.. But still.. Good friends finns där forever även om man inte hörs så ofta liksom.. Och det GILLAR vi som FAN faktiskt.. Sprang till Broe för att lämna hennes paket och kramades forever även om vi ses om en dag eller såå.. men känns som en evighet.. Även Vladde fick sin julklapp idag, jag är SÅ nöjd över den! YEAH... Han kommer fatta så fort han öppnar den.. :D.. Jag är så skillad! Sen givetvis sprang jag in i alla mina TRISSmänniskor som jag har hookat med under hösten, var dock bara trevlig mot en eftersom resten är störda och sjuka i huvudet på ett OBRA sätt.. Men en är fortfarande så jävla NIIICE.. jag gillar't!


Nehe, nu sitter man all alone :( och har precis kramats med sambo, ses ju imorn,.. men saknad already! USCH.. :( ... saknasaknasaknasakna.. Jaja JULAFTON imorn.. Jag har alltid älskar julen, alltid.. ALLT MED DEN.. Speciellt stressen, och såklart allt JULGODIS,, but anyway, någon fuckade upp min jul förra året.. Men man vänjer sig vääl.. nångång.. typ.. det kallas att acceptera situationen.. FUCK IT.. För att återgå.. fira jul hos pappa ikväll. Ska få krama min bror hårthårt idag, saknatsaknat! .. Sen imorn blir de mamma! Min mamma ÄR BÄST. I love HER!!!.. Enda tråkiga och fettjobbiga grejen är väl att vi ska till sjukhuset och så.. Men.. tiden är knapp.. Och din tid är nästan ute.. Om de blir tomt? Joo.. de blir de nog.. Men.. livet.. är som det är. Jag älskar de som är kvar iaf.. och såklart de som försvinner med.. men de går ju inte att stoppa liksom.. Aaaa.. VAD LÅNGT DETTA BLEV. Jag vill veta vad jag får av Vladde i julklapp! Nu är jag trött.. BLÖÖÖÖ


Gooodjulochsååånerdar..




Why are you doing this?

Okej för det första:
JAG VAR SÅÅÅ NÄRA ATT BLI ÖVERKÖRD AV BUSS 318 IDAG, bussjävel, du ser väl att jag står där helt förvirrad mitt i gatan?? NEEEEEEEERD för busschaufförer!
OKEJ..
ÅKTE skridskoor, eller njaee.. Vladde åkte mest och hans söta isprinsessa! :)
Sen kom de iaf de här med typ; Palla att det regnar.
Det var bara till att springa utav bara helvete..
Skämtåsidoo..

KUL OCH SÅ..
Hookade med V,L,A,V och alla inköp av julklappar blev klara.. NEJ.. de blev dem inte. nej..
KUL..
MEN alla mina töntiga julrim är klara, eftersom jag sprang runt med penna och papper hela dagen så ploppade de upp en jävla massa meningar i huvet och då var de bara att skriva ner sådärafint! OHYESS.. maaan i like as hell...

OCH sen, ja vad hände SEN?
MISSLYCKAT JÄÄÄVLA FUCKING SKIT FÖRSÖK till att färga håret!
Fluff blev not nice..
Mitt blev disaster!
USCH..
Ny färg imorn jappjappjappjappjappjapp..

AAA JUST DE.
Vi glodde ju skräckis ikväll IGEN.. AAAAAAAAAAAAAH
CREEEPY SHIT.
Vaaaaaarför glor man på de?
MEN jag kröp in hos Vladde.
Så jag var safe!
Fått värsta fina paket av han står typ;
God jul min älskade fruga!
MHM :)
GLADIS :)

PALLA skriva blogg och såå.
Mest för att jag ska komma ihåg vad jag gör och inte gör..
Okej.
Typ.
Nu.
Blir.
Det.
Slut.
Not.
YEYEYE,... då får man sin nya mobil imorn.
FINA GREJER.

PUSSHEJ

1408?

Ohyess, sen kväll ikväll igen.. Det blir så med sömnproblem.
Haft en nice dag iaaaf.
Vart ju i stan med Marcus för att köpa en julgransfot, hans mamma ger allt förtroende till mig vill jag lova. I like thaat! Yeyey, blev att vi mötte upp Fluff och gick i varenda affär typ som kunde tänkas ha en jävla julgransfot, slutade med att vi åkte ut till Rusta och Marcus låter såhär när han kör bil; "JÄVLA RULLSTOLSAGNES".. Sjukt kul... Fluff var trött vilket ledde till att vi nästan somnade alla tre.. Så vi åkte handla some fucking food då de beslutades om en skräckafton med pannkakor, mumma :) SEN.. gick jag och mötte Vladde och kramades sönder, ljuger inte när jag säger att mina ögon tårades.. Herreguud, saknat! Saknat sönder faktiskt! HE IS HOOOOME, happyme! Drog hem igen och jag och marcus fixade världens bästa recept på pannkakor, bara till att snoo mina vänner..



HAHAHA, sen kom Vladde back och Lisis aka Broe, SAKNAT sönder där med. Vi mös med en äcklig jävla movie som vanligt skrämde skiten ur mig.. Lite väl mycket skräckfilmer på sistoone.. Ussch, dock sjukt bra.. SEN från ingenstans hoppade några söta grabbs vill säga; Alle, Per (som jag saknat!), Adam, Nicke, Mange.. Mumma pojkar, mumma.. :) Seen kom även Fluff aka fylloo :) JAG GILLAR'T!



Ohhhmaaan jag är bästiiish! :)
Och Vladde gapskrattade åt mitt hår, så illa är de väl inte?
Äsch jag gillar de iaaaf!

Sova nu kanske?
Lite SvenssonSvensson med min kära samboo och Razziiiii!
KÄNNS SOM ATT DET ÄR 3 veckor kvar tills man fyller år, för att vara exakt.
Och på tal om de så ska jag ringa och tracka min kära bror för att han börjar närma sig trettio och familjelivet väntar runt hörnet. Men de är då faan att de snacket inte biter på honom, he is boooring.
Söndagens göra iaaf, ge han ÅNGEST och åldersnojja..
YESS

Smilelikeyoumeanit

Okej, en liten flipp fick jag nog när jag ursinnigt skriver att jag aldrig ska bli gammal.
Historien är lång bakom det eller egentligen är den ganska kort.
Och inte för att vara gnällig men denna månaden har tagit så jävla mycket på krafterna.
Varför ska allting hända alla fina människor i min närhet?
Och varför drabbas vår familj så hårt alltid?
Räcker det inte med att vi är ganska broken som det är?

Jaja, igår färgade jag Alles hår, tre timmar innan hon blev nöjd.. :) Men finfint blev de.. Vill jag lova. Jag är prooooffs! De säger väl allt egentligen!.. Men anyway, vi tog sen Lilla G för en tripp till Hemmakväll i folkmun Videomix för inköp av massa godis och hyrde en nice film.. Så det vart film, illamående till bonde söker fru, ännu mera film. Sen höll vi koll på mina grannar, jag har en massa historier om dem och undra vad de tänker om mig. I guess I just don't want to know.. Men sen var Andre där och hejhej hemskt mycket hej, kul att se dig. Sen fortsatte vi vårt skitsnack till tre inatt. Mys, somnade gött vill jag lova. Och sen idag skrev vi en lista för 2008, ja ni vet årets höjdpunkt och lalalala.. Det roliga var att vi var tveksamma till en massa punkter utom en och det var Årets fitta.. Och vem blev vald? Jo jag.. Emilia.. Ganska kul att folk som är mina närmsta faktiskt satte in mig där, okej.. I år har jag varit en riktigt fitta mot en del.. Speciellt mot en, som verkligen inte förtjänade det. But.. Sånt som händer, lev vidare.. Jo, denna personen skickade ett kul sms till mig idag med; "Ja man behöver fan inte leta länge för att hitta världens skummaste människa, för det är fan du."  Glömde ju totalt bort att svara men du får ditt svar häröver; GÅ VIDARE.

Åh igår fick jag värsta söta saken skickad till mig från min sunshine Adam.. Så idag hade vi mys inne i stan, fixade klart våra julklappar och drack kaffe och hade de dööbra! Som jag saknat! .. Speciellt våra fyllor och övernattningar, myspyshys! ... Sen mötte jag upp Loppan och min fina mamma får att åka till sjukhuset och så och ungefär där dog min energi för dagen så nu väntar jag på Marcus och Alle för filmmys och såklart min feta BIGMAC som de ska köpa med. Love it!

       




Nobody knew how much she blamed herself..
Over and out.
Quid nunc..




Jag vill vara luft
Jag vill glömmas bort
Jag vill vara allt
Jag vill kommas ihåg

Hey little girl.

JAG TÄNKER ALDRIG BLI GAMMAL.

Poss

Jag frågar; Vadfaan ska jag skriva idag?
A kontrar; Skriv inget deppigt nu utan något kul de är ju ändå snart jul.. Du kan ju typ ha de som rubrik.
Skaffa dig en egen blooogg!! ÅH just de hon har ju en; Fluffy bara till att klicka på namnet!

MHM....
ÅÅH just de, min dröm inatt var skum! Såg hela mitt liv och jag såg mig själv fast på avstånd.
Så korkad man har varit i sina dagar och naiv. Men sen ändrade jag typ på slutet i min dröm så
jag vaknade ganska nöjd iaf. MEN de jag vill komma fram till är att allt gammalt är gammalt.
Och inget man vill gå tillbaka till.
FACE IT, vi vill ändå inte ha varandra.

Mitt hår är så rrött, jag spyr på de..
MÅR ILLA..
Nej men de är fint.

IN THIS MOMENT OF WEAKNESS skaffade jag mig en ny förebild; Stisse!

Jo en sak jag blev smått lack över i min dröm var att någon sa att jag var svår.
Så definiera ordet svår.
Vad är svår?
Eller så är det kanske bara så att jag väljer att inte öppna mig för dig?
För att du är så otydlig i vilket fall?
Och nu snackar vi om att jag är sur över en dröm.

1,2,3 så var det släppt ..............
Jaha, vad betyder monogaaam?
GOOOOOOOOOOOGLA DET.
FU


yes you doo! :)

För det första;
Anniina; Den bilden är tagen när vi hade vår dräggfylla i Stockholm förra sommaren.
FÖRJÄVLA fint och du är saknad som få!
Marcus; Hon är döömys bara komma och testa :)

Har som sagt varit hemma hos min kära far idag och kära Kajsa färgade mitt hår, FÖRJÄVLIGT. Blev färgkrig utav bara helvete vilket resulterades i en röd näsa, rött handavtryck i pannan men man är ju inte den som är den. DET KLÄR MIG :) Nej fiiifan, det är inte förjävla fint alltså.. Men iaf. Man är ju inte den som är deeeen!

Sen viskade en fågel i mitt öra att Miss piggy hookade up med en av mina grannar så bara för att jävlas ringde jag henne två gånger innan hon svarade och jag typ skrattar ut; nii haaar sex. Hon bara; neee.. JOOOO de har ni vafan gör ni annars? ANYWAY tvingade henne att träffa mig och så för att visa mitt hår. Hon skrattade, ILLA.. MEN still.. Jag är en förstående människa :)

Jag har faktiskt LITE funderingar på att dra upp till Oslo ett par dagar om ett dag mest för att träffa en sjukt fin människa.. Hahaha.. njaee.. Mest rolig är han..

Föresten det finns typ en oskriven regel att man inte ska hooka med någon man har ett förflutet med, hur många följer den? Jag är ganska duktig, typ ibland. Om det inte visar sig att den personen är very special och man egentligen bara  vill hooka för gamla minnens skull. Det är kul ändåå.. Men nej.. Finns en anledning att det är över och det kommer ju alltid i fatt en i vilket fall. Kul så länge de varar iaaaf. Juuuust...precis. punkt. Fast nee.. Jag har slutat spela. "Men det viktigaste är ju inte att delta, det är att vinna"

Tvätten kallar..
KUL
Vuxen och så.
Meningsfullt.
Tvätta.
Rent.
Ja.
Nej.
Usch.
Puss

Cold Mountain som sagt..

Vilken totalflipp jag har haft ikväll.
Jag vill göra något meningsfullt för hela världen.
Man vill göra något meningsfullt för alla som har det svårt i världen.
Men hur ska man få ihop det om man vill ha allt det andra också?
Eller räcker det med det ena? Eller bara det andra?
Och vad är egentligen meningsfullt för människor?
Är det att ha någon att älska som älskar en tillbaka?
Är det att bli det som man alltid velat bli?
Är det att se världen, på sitt egna sätt?
Eller är det att hjälpa människor runt om i världen?

Men om man vill göra det sistnämnda, hur ska man då
kunna få allt det andra?
Vill man ens ha allt det andra eller är det för svårt?
Eller vill man hjälpa andra människor för att man själv ska känna
sig som en bättre människa?
När jag beslutade mig för att rädda Razz och när jag fick henne att överleva
då kände jag mig som en bra människa.
Dels för att jag gav henne livet tillbaka och för att hon gav mig så mycket mer.
Varför säger man till människor att de betyder hela världen för en för att sen
såra sönder dem, avsiktligt.
Varför ger man av sig själv när de är så få som kan ge något tillbaka?
Varför litar man på människor som säger en sak och gör en annan?
Varför sårar man människor som man säger att man älskar?
Varför ljuger man?
Varför säger man inte som det är?
Varför slutar man vilja ha något när man väl får det?
För att jakten är roligast eller för att man tröttnar för lätt och för snabbt?
Och varför sitter jag just nu i denna stund och tänker så mycket att det känns som
min hjärna ska sprängas i en miljon bitar?

Sömn är min medicin inatt.
Och min fina katt som jag verkligen älskar och som jag aldrig någonsin
kommer att släppa ifrån mig.

Sov gott och så..

SKA DU SKRIVA DET I DIN BLOOOOGG ELLER? :)

OOOOM 4 finfina daagar ska jag gosa med Vladde :)
NANANANANA, ni får vara hur svartsjuka som helst.
Jag förstår er.
Han är världens bästa nämligen, yamyam!

Haft en finfin daaaaag :)
Färgat hår och grejer, skillad som jag ääär.
Imoorn ska jag typ klippa och färga mig och förstöra litegranna, yammiii :)


Jag fattar noll,
TYP, varför skriver man om saker man skrattar åt eller typ gråter utav?
Såfall borde man egentligen skriva ut namn typ som deeee hääär;
HEJ IDAG BÖRJADE JAG GRÅTA FÖR IDAG VAR JOHAN JÄTTEDUM MOT MIG och jag vet inte riktigt varför han var dum men han sa att jag såg ut som pippi långstrump och då blev jag jätteledsen och gick hem till mig och satt och grät ett tag tills jag insåg att han ändå såg ut som EINSTEIN, vilket jag ska säga till honom imorn.
MHM.........

OKEJ, jag hade kunnat skriva en massa för att VISSA ska fatta vissa saker som man typ inte har möjlighet att säga till någon typ eller nått men aa.. Vad spelar det för roll?

ÄSCH JAG ÄR TRÖTT idag så dooon't mind.
Ger er some pics insteaaad, just enjoooy..



           

Oj.. nu ringde Adam, long time no see, saknat!

Exakt alla skiter i mig den 23:e december! Eller aa, typ Broe som hatar min tradition :(
Men den måste följas så någon som är villig?
Ni får fri tillgång till mys med Razz!


AAH :(
Min hjärna gjorde precis ett breakdown till cold mountain.
Och jag har tråkigt, här är dövarmt.
Har inte hjärta att väcka A bara för att jag är uttråkad.
Dock är Razz busy med något, typ en kinderägg leksak.
Leka med henne kanske?
Eller så kanske man ska försöka få hjärnan att försvinna från
Cold Mountain?
Varför ska saker vara så himla svåra?
Varför ska man alltid komplicera till allting?
Och varför kan man aldrig goo with the floow?

Snygga människor ...

Snygga människor finns de gott om.
FAST snygga människor som är to die foor finns de fan ont om.
TYP som den här människan.
ÖÖÖHM, MIN MCDREAMY ALLA GÅNGER OM.
Och ska man gå efter utseende så finns de FAN ingen som kan klå honom.
HERREGUD, gemig GEMIG.
Folk säger att jag är kräsen och jaa de är jag nog.
KOLLA PÅ HONOM.
mums





Verkligen man faller föör badboys inget snack om saken.
MEN jag har dock fått nog av såkallade baadboys speciellt när badboy ytan
förvandlas och ger en person som är totally different. not like..
Men han här, VAAAAAAAAD SOM HELST hade jag gjort för att vakna upp brevid honom imoooorn. TOMTEN; jag har varit så sjuukt snäll iår. KOM IHÅG DE.

Annars har jag haft en finfin dag, julklapparna är TYP klara, fettlamt med det men aa tackbrahejtyp. Sen har man haft mooovié night och tacka GUD för björnbröder, skrattar sönder varje gång. KAN bero på att man kollar den med ALLE liksom ;) Amie fattade noll och fettade sig som vanligt, mhm bra tack och såå.

JO; skickade ju ut ett; Jag saknar dig sms ikväll IGEN till typ 20 pers.
SJUKT KUL när jag gör så.
Sötaste svaret var dock från mamma;
Saknar dig med. Här finns gott om choklad.
JATACK hon vet vad hon ska säga för att locka hem mig.

ÄLSKAR'T

"OKEJ"

Guuud vad jag har älskat denna dagen.
Allt med dagen.
Totally everything :)
Skällde dock ut någon idag eller njae, skällde och skällde gjorde jag väl inte.
Men jag fick nog.
Sa precis vad jag tyckte och tänkte, vilket ibland kan vara ganska hårt när jag kommer igång.
But still, det är för att jag bryr mig.

Och personen i fråga fick sig nog en tankeställare speciellt när jag kläckte en kommentar som denna;
Jag vet om att du inte vågar sätta dig upp mot mig för jag vet om att du vet att det skulle ta hus i helvete om du skulle bete dig såsom du gör mot andra människor mot mig. Man måste förtjäna någons respekt och du har inte min och kommer inte få den på ett bra tag, inte innan du lär dig hur man gör för att förtjäna någons respekt. Man slår sig inte till respekt speciellt inte dem som redan är rädda för dig. För du får ingen respekt även om du kallar det för respekt utan du får hat.
Ibland är jag så jävla grym.
Fiiifan. mumma..

Och jag har varit och myst med Alleballe bananskal, mums ;)
Och så fick jag min present av herr Hedberg.
Det är så kul att trots att han är en miljon mil från mig så gör han mig gladast och det
jag fick utav honom är så jävla fint.
Och för att återgå till dig Vladimir Hedberg så räcker det inte att jag säger att jag älskar dig över allt annat. För de orden räcker inte till för hur mycket jag verkligen älskar dig, värdesätter varje steg du tar. Jag önskar att jag kunde ge dig hela världen men allt jag kan ge dig är mig. Och jag vet om att det räcker mer än väl för dig.
För i dina ögon är jag världens bästa. Och det är precis därför jag aldrig har något emot att ringa dig att gråta,skratta och bara säga allt till. Jag kommer ihåg när jag såg dig allra första gången då var jag i en bil med Malin och hon stannade och snackade med dig om allt möjligt och allt jag kunde se var ditt leende och hur det smittade av sig bara sådär. Jag var helt upprymd efter de och bara sa en massa som; Vem var det?  Jag ska ha honom, för i mina ögon var du helt seriöst den snyggaste människan som fanns. På ca fem minuter hade ditt leende fått mig att tappa allt. Dagen efter vart vi på Liseberg och sen dess har det varit du och jag. Ett VI. Och det tog seriöst inte lång tid innan du fick en stor plats i mitt hjärta och på ca några timmar hade du min livshistoria i ditt huvud och jag hade din.  Du vände alla min dåliga sidor och svagpunkter till bra saker. Du älskade mig trots mitt kaos, mitt broken sinne, för det är nog just det som du älskar. Jag kan go on forever. Men en sak ska du veta.. Jag älskar dig och jag älskar att du älskar mig tillbaka.

Nu ska jag sova med ett fint leende på mina läppar för det första jag kommer se när jag vaknar imorn är min present från Vladde plus att jag vet att imorn kommer jag ha världens bästa dag.
ÄLSKAR'T!!!





Det var grymt skoj, Ok.

Det var som sagt grymt skoj.
Ok.

Öhm, jag är trött.
När ska jag få sova liksom?
Föresten drick inte så mycket då.
SLUTA ANVÄND VITA BYXOR PÅ VINTERN.
Har du seglat över de sju haven eller?
NEJ MEN TA AV DINA RÖDA BRALLOR DÅ.

"Varför kan inte jag bli kär i honom?
Varför kan inte jag få bestämma vem jag kan bli kär i?
Hur jävla svårt kan det vara liksom.
Han är såå jävla snygg men de går bara inte.
När man är med honom kan man nästan bli kär i honom
Men Emilia kan inte jag få det av dig i julklapp att jag kan bli kär i honom"

Kalle Anka och hans vänner önskar en godjul och en godnatts sömn.




Can't you just let me be?
My back is turned on you ..
But what if I told you that I miss you?


Skööön lååååt

Denna låten har joinat mig hela natten lång. Älskar't



AAAAH, jag är ett vrak, undra egentligen hur många timmar sömn jag har fått denna vecka.
Max 12 typ.
FUUU..

Nu ska jag hem till min maaaaammii och hämta krafter och så.

a moment of weakness

HADE JAG och fluff igår natt när vi gjorde nattamat och jag skicka ut ett mass-sms till 50 pers att jag saknar dem.
Sen satt vi uppe hela naatten såg när snön kom vid två och så.

Sen när jag fick en miljon svar var jag tvungen att kolla vadfan jag skrev typ.. aa.. bra och så.
Menade säkert allt jag skrev men som sagt: a moment of weakness.. kom ihåg de.

Och typ hej har inte sovit på en vecka och vågar inte längre ta något till hjälp för då lär jag neverever vakna..mhm..
Så..



When I thought I lost it all, I lost even more
:(

I will follow you into the dark

Idag har inte varit en bra dag.
Jag och Amie var på begravning, det rann tårar. Det fanns smärta, saknad, sorg. Djup sorg.
Det spelades en låt som spelades på en begravning för många år sen.
Mitt hjärta gick sönder.
Vi gjorde ett breakdown.

För vi delar allt tillsammans.
Det är inte svårt att öppna sig för någon som man vet aldrig någonsin kommer såra en avsiktligt.

I just can't breathe..

Emilia Lund wrote at 9:49pm
Nu är allt fitforfight igen när du är hemma. Just dance, vi löser och klarar allt som kommer i vår väg. Tillsammans as a family är vi starka som få.. Du är min alldeles egna stjärna in the dark även om du är svart :) Som sagt. Trassel ♥ Fluffy forever


Dem säger att svart är sorgens färg..
Och vi har lovat att aldrig dö ifrån varandra..




Ikväll var vår familj komplett. Broe du är fin som få.

Sven Limpa, din sanna vän!

TRASHTRASHTRASH, äckligafula WHITETRASH. TRASH så det bara skriker om det.
Jag säger som min kära mamma sa för två år sedan.
Vad hon sa exakt tänker jag inte yttra, but still.

Väckte som sagt min kära alleballebananskal idag, och hon vart fan REDAN uppe, jag som är van vid hennes sömniga röst varje morgon. Och alla morgnar tar vi en kaffe ihop. JA ÖVER TELEFON. Inte mitt fel att hon bor en miljon mil ifrån mig.. :) MEN idag, då var hon pigg och sjöng fram; I ÅR MÅSTE VI HA ETT TEMA PÅ VÅRA JULKLAPPAR TILL VARANDRA. Jag som endast sov tre timmar inatt vart nog inte för pigg på idén.. Men iaaf. Så jag antar att du har ett tema eftersom du kom på idén men icke, hon skulle in och köpa min julklapp och sen skulle hon säga TEMA.. HAHAHAH.. Alltid lika kul morgonsnack med miiin pääärla, som förörvigt frös sönder för i Oslo är det snö. Och här är det GRÅTT. Som allt annat..

SEN KOM KAJ MED BLOMMOR TILL MIG, lyste upp min daag bara sådära..
Och det var jaag som gjorde knäck och det var jaaag som är så skillad som stod för maten, men sjukt mys med sällskap och skratt sen drog vi vidare för att slänga i oss några hundra lussebullar bara sådär.. mumma :)



Drooog vidare till BROE där vi satt och asgarva till Bert, FIFAAAN vad det är kul eller! SVEN LIMPA, DIN SANNA VÄÄÄN.. Nu ska jag leta upp ett klipp pååå yoooutube så ni får något att garva åååt. :)

Blev en jääävla låtgrej men fan sååå gooo :)




Till T mitt cpbarn;
Du är så jääävla störd i huvet cpunge!

Jag droooooppaaar...


JAJA, blev ju utmanad och skiit...

Jag har blivit utmanad utav Loppan
Reglerna är: · Skriv vem som har utmanat dig. Skriv ner 6 stycken saker som gör dig lycklig.
Publicera reglerna och utmana 5 stycken. Lämna en kommentar till de som du har utmanat
och låt de veta att de har blivit utmanade.

1. Min familj som förövrigt är de viktigaste i hela vida världen speciellt min skillade mamma :)
2. Alla mina vänner som får de mörkaste dagar så ljusa
3. Razz min egna lilla kisse
4. Spontana saker, spontana människor som är halvt störda
5. Soooommar
6. Alla oovan

Tänker inte utmana någon, så PUSS

fiiifan vilken naaatt

ohyess... somnade inte föörren vid 3 och sen vaknar man redan klocken seeex, haft veersta mysmorgon med Razz.. saknat.. nu ligger hon och sover gött. jag vill med sooova! meeen nej nu ska klockan ringa typ såhär vid åååtta..

ska åka och häämta fluff seen, saknat. tre dagar all alone, ofta jag varit alone men iaaf. alltid kul att kunna skratta med någon hela natta om man inte kan sooova och såå.. hade fett kul när jag ringde och skremde amiiiiie igår.. hon vart döörädd, jag älskar't.. måste tyvääärr meddela att jag kommer vara zooombie idag, men iaaaf mitt sista prroov idag vid 1030.. och ska hinna och väcka A med som jag förövrigt har gjort varje dag nu i X antal veeeckor,.. me liiiiike. ME LIKE EVVEN MOOOORE att du kommer HEM på fredag, muuuums... :D.. Sen koooooommer V helgen efter... I LIKE.. behhööver dem båådaatvåå ...

Känns som jag fåår vara lat och ta bilen till schoool idag.. Känns också som att jag inte har ett vettigt ooord att skriva.-- NONSENS, åååh vem kom på de? JAG ÄLSKAR DET.. Konstiga ord is the shiiiit.. NEHE om man ska ta och ringa och väcka broooe. SÅ LAME att vara uppe så early heeelt seeelf, kattsatan nannaaar juu... sussiiisusssaaaa på henne och såå..

MHM... min såkallade saaaknad efter folk har lgt sig räätt myckett.. eller å är jag egentligen föör tired och så.

Razz

Ååååååh, det ringer på dörren och utanför står Chrisse med min bebis.
Jag stod och hoppade upp och ner med världens största leende som värsta lilla ungen på julafton som har haft världens bästa dag. ÅÅÅH, jag har saknat sönder efter henne, längtat efter henne.
Så nu är min lilla bebis hemma, och nu ska vi plugga.
Jag känner mig helt plötsligt hel och alldeles lugn, nu vaknar jag inte själv och nu är det alltid någon som möter mig i dörren när jag kommer hem. Det är lycka, min lilla kissebebis är lycka.
Nu måste jag dock fixa en annan kattunge för hur ska jag kunna släppa henne igen? NOWAY IN HELL.



Lilla Razz ca 4 veckor gammal, nu är tjockisen 9 veckor gammal. :)

Har haft en mysdag med en massa mys hos Kajsa den fejkade bimbon som fyllde år idag.
Fin tjej det dära :) Massa mys imorn med, jatack!
Sen kom Broe, och vi hade massa mys med levande ljus och massa deeptalk.. Inte ofta som vi har de eftersom vi oftast ligger och garvar sönder på golvet..
Sen ikväll åker några fina grabbar till kallare breddgrader. Ni kommer saknas.. En massa.

Nu kom Razzi och la sig tillrätta.. MYS..
Jag är happy! :)

Vem saknar du?

Jag utser mig själv till decembers klantarsle. För jävla fiiiint! Försovde mig sådär lagom mycket, ja typ 3 timmar. JUST SNYGGT.Sen när jag väl vaknar såhär 3 timmar försent som jag föresten även skyller på TALLE!!! så upp kom jag... OCH SEN vad händer? JO EMILIA LUND SAKNAR EN MASSA. Det får fan gå ut ett masssms i telefonboken nu känner jag; jag saknar dig. ANYWAY. Jag tom saknar BROE, och henne träffade jag IGÅR. HELT SJUKT. Jag saknar allt. ÖHM, så för att avsluta denna skiten langar jag upp bilder på personer som jag liksom saknar på de ena eller de andra sättet.

 Alle och Jimmy

 Miss piggy

 Json

 Chrisse

 Jolle

 Vladde.. Min bästa ever!

 Min Razz.. Helt sjukt vad tomt det är utan dig..

 Gisela aka Ankan..

JA NU SKA JAG NOG SLUTA. För detta är bara en liten del av allt folk jag saknar idag. SÅ JÄVLA LAAAAAME JAG ÄR..
STORT GRATTIS TILL SÖTIS KAJSA SOM IDAG FYLLER ÅR!!! :):)

PUSS OCH SÅ.

Nemen :)

9:39pm Gisela

stefan tycker jag ska anmäla mig haha


9:39pm Emilia

HAHAHAHAHAHAHA

GÖR DET!!!!!!!!!!


9:40pm Gisela

nej man vill ju inte verka desperat eller iaf inte visa de för hela tyskland haha


9:40pm Emilia

HAHAH. fatta hur KUL du hade haft där eller!


9:40pm Emilia

du med en massa kossor och grisar

och lite friska ägg


9:40pm Gisela

mm a bönder som ger höner orgasmer


9:40pm Emilia

aweeesome


9:40pm Gisela

hur ÄCKLIGT är inte de


9:41pm Emilia

HAHAHAHAH då vet du vad du har att vänta i sängen sen ;);)

PRIMA JU!!!


9:41pm Gisela

mm " SAHÄR brukar jag göra med mina hönor, hoppas de funkar"

ba a kul

HAHAHAHAHA JAG DÖÖÖR.


Jag hörde att du ville komma tillbaka.
Och frågan är till vad?
Du lämnade mig mer komplicerad än förut.
Och du tror att det är tid som fixar det.
Tid kommer fixa det, det är fixat.
Men det finns inget att komma tillbaka till.
No feelings at all.
Jag har saknad efter annat nu.
Som att försöka få mig själv lättare trots att jag är ganska svår.
Jag vet inte om det är värt att försöka bryta ner den grejen.
Men jag vet om att den som lyckas, kommer ju också få hela mig.
Allt och lite till.
Som dethär med ärlighet,trohet.
Allt.
Men jag tror att jag är för svår.
You can't break me.


Broesbeforehoes? :)

Jamen tjena vilken KANONKUL kväll vi fick till igår eller!
Började med finfint juuulbord hemma hos släkten, drog in till stan för att göra mig i ooordning. '
Sen tog vi vårt pick och pack och drog till Chrisse, the nice oneee!

Och till Chrisse gav vi den bästa födelsedagspresenten ever, han hoppade upp och ner, kramade sönder oss och totally älskade oss mest av allt. DÄR KAN MAN SNACKA OM ATT MAN HAR LYCKATS.
Sjukt kul hos Chrisse, löste gammal skit, och vi var happy.. Tills jag och Jolle beslutade oss för att ta skilda vägar, breaka up. Ett äktenskap som endast varade i 6 månader men.. Någonstans under kvällen kom vi på att vi inte skulle klara av att gå skilda vägar så vi styrde upp med ett öppet förhållande tills han är home igen och då är vi on. Så jag kommer vara singel i ca 5 månader framöver, come on and take my heart.

ANYWAY vi drog in till stan vilket var fettjobbigt och det var typ då insåg att vi var ganska jäättedyngade, hem till Lisa, som var fett opepp men med en halvtimme med oss började hennes fylla sjukt bra och vi droog vidare till MOON,, innan moon hann vi nog också med en finfin shoot, som inte satt förjävla fint.. MEN träffade vårat cpbarn, kvällen var räddad vi äääägde sönder! SEN KOM JU SÅKLART DEN JÄVLA ISEN PÅ STORA TORG med in i bilden! Kanske därför man är förskyld och därför Lisa har feta blåmärken?! KUL var de iaf!

OKEJ, det snackas mycket om Halmstad. Men är man ute med rätt människor, Så finns de fan INGET som är roligare. Vi ville typ ha en neverendingkväll, !!!!

PS/ Någon brud gjorde bort sig, Fluff löste dealen.
PS// Någon tog sönder någons hjärta lite mer, ingen skada gjord hos familjen.
PS/// Någon saknade någon. Någon blev också glad.
PS//// TALLE ÄR DET BÄSTA CPBARNET MAN KAN HA.

Nu ska jag återgå till min bakfyllesöndag! PUSS


Seriöst?

Jag har blivit utsedd till Fröken Flumm, som jag saknar dig MÖGHÖG som gav mig de namnet.
VI får kramas snart!

Annars så är de fan tråkigt att skriva blogg liksom, samma sak som att jag ALDRIG orkar att läsa de bloggar där folk skriver vääärsta seriösa grejerna. Man blir liksom.. Öhm.. Trött..
Sen är jag sjukt dålig på att skriva något seriöst alls.
EFTERSOM JAG ÄLSKAR ATT SKRIVA DET MER KODAT, så de är liksom bara FOLK som känner mig och vet mitt snack som fattar vad jag menar. ELLER TYP när man träffar någon sådära fiin, eller kul. SÅ ORKAR MAN ALDRIG SKRIVA DET I BLOGGEN. ELLER OM MAN GJORT VÄRLDENS DUMMASTE GREJ. För då kan jag mera skriva en kodad sak som iofs det är typ MAX fem pers som fattar, och då kan de sitta hemma och skratta vid datan om hur jävla KÖRD jag är.
MEN visst DET kan säkert vara SKITKUL och berätta i detalj allt man gör, vem man träffar, varför man träffar den, och allt man känner efter något typ eller någon sådära. MEN PRIVATLIV?! Vill man inte ha de?
SEN KOMMER SÄKERT NÅGON KÖRD MÄNNISKA SKRIVA; VADFAN SKRIVER DU BLOGG FÖR?
För att jag som alla andra i nerdvärlden vill skriva av mig på mitt egna lilla vis liksom.

MEN FÖR ATT TA EN ANNAN SAK.
Nu ska ni få en helseriös grej om vad jag ska göra.
Jag ska nu knappa mig in på en sida som heter Vi bilägare där jag ska ta reda på en massa skitintressant info om miljöbilar som jag ska redovisa imorn.
OKEJ HELT SERIÖST HUR MÅNGA TAPPADE INTE INTRESSET DÄR?
Jag gjorde de iaf.

I don't need it but I want it.

För den som vill veta så har jag nu lovat att diska fram till nyår.
FRÅGA INTE VARFÖR men Amie gjorde en heroisk insats för mig i tisdags vill jag lova.
THAT IS WHAT FRIENDS ARE FOOOR.

KAN DE BLI NYÅÅÅR IMORN???
ANYWAY.. back tooo basics.

Hade en förjävla fin kväll igår.
Vi var tillbaka där vi var föörr.
Lite bonde söööker fru.
Förjävla kul program om man kollar på de med rätt människa liksom.

ANNARS DÅ. Jo man vart ju uppe halva natten och skulle plugga.
GICK inte så bra for real, lite mycket tankar så beslöt mig för att sova och gååå
upp riktigt tidigt men nej det sket sig med eftersom jag hade slängt väck mobilen..
Fluff ringde och väckte mig vid nio och kom med frulle. Niceeeee..
Färdig med arbetet, inskickat och klaaart.
Skola om en stund, jag är pepp idag alltså!
Mums på livet.
Mums,
mums,
mums,

Och brooe tycker att jag är grym.
Som sagt just tooo read;
Emilia är ute på andra äventyr och så. Behöver väl inte säga så mkt mer om det...
Haha. Du har mååånga järn i elden du Broe. Du är förbannat grym!

Håller väl elden VARM typ såhär inför juuulen.
Och just nu älskar jag december.
SÅ JÄÄÄVLA MYS.

Lite fest i helgen och så för Chrisse.. :)



Happyhappyhappy.

I just cant get enoooough..
Give me sooome more.
SÅ GER JAG DIG HELA UNDERBARA JAAAG.

Saknad

SAKNAD;
Talle saknar sig själv.
Vladde saknar allt flum.
Vi saknar Vladde.
Jag saknar också mig själv.
Broe saknar någon.
Alla saknar vi någon.
Enough om saknad.


Tänker alldeles för mycket så nu ska jag sooova.
Puss och så.

PIIIIIIIIIIIIIIIIIIP

För det första; Lisa, Talle, Amie, ni kan hålla käften era jävla CP:N. PPPUNKT. Diskussion är över.
Vi har alla kommit fram till att ni är efter och så!
MEN FRUKTA EJ, ni göööör min vääärld. KLYSCHAPAAAA..

Föresten jag och Amie inne på Hemköp;
ANNAKAAARIN, ANNAKAAARIN kooom till kassa feeeeem.
VAR ÄR DU?
- Det viktigaste är inte att delta. Det är att vinna.
JAG VANN när vi sprang som två idioter till kassa fem.

Gick vidare för att möta Lisa, som skulle sluta nio! MEN NEEEEEEEEJ, förjävla lång kö still.
Jag och Amie drog till Hemköp IGEN.
YYYYVOOONNE, YYYYYYVOOOOONNNEEE till kassan taaaack.

Sååå stod och väntade UTANFÖR Lisas port, vi blev trötta och satte oss ner.
JAHAAAAAAA:..
AMIE SÄGER; Nu vet vi iaaaf hur de känns att vara uteliggare.
Jag kontrar; Ja idiot, vi har bullar, varma kläder och bilen 50 meter bort. KLART VI VET HUR DE KÄNNS.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSfuuuun.

Kollar äckelmooovie, men frukta ej rädslan har lagt sig. Ska nog gåå att sova ändååå...
PLÖÖÖÖTSLIGT HÄNDER DET.
Triss direkt på skrapet.

PUSS OCH SÅ.
JAG DROPPAR....

LITEMOOOOVIE

Jag bara måste ge er vååår kväll igår.
SÖNDERÄÄÄGD..



ÅÅÅÅH, jag kan inte sluta skratta. Det bästa ever.
Den bästa helgen sen sommarn.
ÅÅH, har varit så jävla happy hela dagen.
OCH SÅ BRA HELG, så jävla värd all bakfylla!

Och jag är inte alls broken måste jag tillägga.
Jag tror inte jag kan feel a thing läängre..
JAG ÄLSKAR DET.

Like a virgin

Sliten är nog bara förnamnet på vad jag är just nu.
Efter 3 dagars festande och 4 dagars drickande finns de nog inget annat ord som kan beskriva det bättre liksom.
VAD HÄNDE DÄR? Är det sommar? NEJ, men de är ett roligt folk man umgås med liksom!

JA, kvällen började med juuulskyltning a la mys. Och Lisa var sliten till tusen efter ca en timmes sömn.
Och när jag tog mitt pick och pack för att dra hem vid halvsju på kvällen var tanken att jag skulle PLUGGA.
Men NEJ, Lisa och Amie kom hem till mig en halvtimme senare och frågade föööörsiktigt om jag skulle med ut, och vips så var jag uppe på två röda, gjorde oss iordning haffade med oss some alkohol och drog till Lisa.
Så där var vi typ sex pers som förfestade och så SJUKT kul. Så jävla kul att umgås med en massa människor som är så jävla happy hela tiden även om DET var JAG som blev utsedd till det största HAPPYFACET ever.
Jag var nöjd.
Alkoholen flööödade.
Så vi drog till Mårtenson där de hade karaoke och vem ställer inte upp OM inte Talle och Chris.
Skrattade fan nästan på oss. Så jävla KLOCKRENT.
OCH IAAF. En grej hände och jag och Amie skulle snacka.
Så hon står typ en meter framför mig och säger;
EMILIA, JAG RINGER DIG NU.
HAHAHAHAHA, nööödvändigt liksooom.
Ramlade hem och direkt ramlade jag ner på golvet för att leta efter Razz jävla matskål.
Så där kröp jag runt i hela lägenheten och hittade jag den? NEJ, jo senare typ.
Sen var vi tvungna att kolla på knappnytt och svenssonsvensson.
SJUKT KUL.

SEN hade jag väärldens sjukaste dröm inatt förövrigt där jag drömde att Razz egentligen ville mörda mig.
Så när jag vaknade låg hon på mig och jag fick värsta flippen att hon väntade på sitt drag liksom.
Så jag puttade ner henne från mig, hon blev sur och bet mig och då visste jag typ att min dröm var sann.
ÖÖÖHM, SEN VAKNADE JAG och tänkte att jag var så jääävla störd.


Får ju bjuda på en pic när Grabbarna gruuus fiiiixar dealen liksom.



Och jag köööörde även Lisas grej; It was only a kiss.
Mums. :)



RSS 2.0