Men VADDÅÅÅRAAA???!!

Hahaha, sitta i kilstret är ett sjukt kul uttryck faktiskt. Jag är flitig på att använda de när jag inte säger att jag har satt mig i skiten. Vilket jag lyckas göra rätt ofta :) Eller aaa... och oftast handlar det om pojkar, stooora,vackrapojkarmedporrigakroppar. typ att jag aldrig kan hålla mig till en och att de OFTAST får reda på sanningen eftersom de alltid råkar vara vänner? (stort minus när de gäller Halmstad) ..men har man gett sig in i spelet så får man ju också spelet tåla.. men detta kan vi faktiskt återkomma till en annan dag när de är fräsch liksom!

NU har jag skrivit ett av mina prov, och de gick så JEVLA bra. Ibland glömmer jag faktiskt bort hur jvla bra jag är. Då är de bra med prov för då kommer jag liksom på de igen! CREEDS till skolvääärlden :D FETTNAAAAAJS. ..
Och min sugjaghatarlivetochvilldöYESTERDAY är över och jag är fitforfight igen, jävligt skönt! Hata att tänka för mycket, vilket jag alltid gör men är dock duktig på att föörtränga oviktiga saker såsom känslor :)

Vill tacka eläände efter sitt generösa erbjudande om både schampoo/balsam och vin! De kallar jag en riktigt bra granne!!! Och såklart min kära Fluffy, som har gett mig godis idag OCH just nu står och lagar mat till mig. Ni är fööörjävlafina vill jag lova! (JALISA, du kan också få vara med eftersom du är fattig med mig)

Föööresten såg ett av alla mina Y idag (inte för att jag har haft såmååånga utan 2, OKEJ) .. Han kommer i vääärsta flashiga bilen och jag bara; VAFAAAAN gjorde jag slut för.. MEN bilar är ju inte allt, man vill ha så mycket mer men de orkar jag inte gå in på. Ändåå konstigt att jag var hans; livsstora käärlek, hur vet man de liksom? Och fattar inte varför han kunde känna så mycket för lilla mig även om jag är heeelt underbar.. Jajaja tråkigt iallafall att allt slutade som de slutade, vi vart ju ändå bästa venner liksoom, fast nu får ha n inte snacka med mig längre. JAG UTGÖR INGET HOT. Jag fattar inte att HON inte fattar de men OKEJ.. Och jag saknar han inte alls på de sättet utan jag saknarhonomföratthanvarminbästavänochattvidelapåallt sättet.

Men nu dåå.. Ska jag plugga inför nästa prov imorn.
LYCKA till lilla mig :)

Mooooooney

Skitkonstig känsla hade jag igår, om man ens kan kalla de en känsla? Jag kände absolut ingeting, VERKLIGEN INGET. Typ som jag var luft, eller ett moln eller nått annat kul som typ aska, ja aska tar vi, de är lite skitigt och svart så de passar nog bäst. Men som saaagt INGET; typ I can't feel a thing och jag bara satt och väntade på något men något kom aldrig så jag gick och la MIG.. Och sov, sömn är en fin grej, den som kom på de ska ha en massa creed!!! Jag älskar att sova, de få gångerna jag faktiskt lyckas sova och inte vara uppe halva natten. ÖÖ.. nog om dettaa..

Har gjort en fruktansvärd upptäckt idag;
Jag har 300 spänn att leva på oktober ut. kan dock tillägga att räkningarna är betalda och hyran så jag har iaf tak över huvet. Men för att återgå liksom så måste jag fixa en prio-lista.. 300 spänn;
Alkohol? - De hade fan inte suttit fel att dricka bort denna upptäckt för någon timme, men inte för jävla nice när man nyktrar till och inser att man inte har en spänn kvar liksom.. Iofs så har jag numera ett alkohollager som heter duga.
Schampoo/Balsam? - Detta borde jag lägga pengar på om jag inte vill gå runt skitig och se ut som ett troll i håret, vilket har sin charm i sig vill jag lova. Jag passar ju som sagt i ALLT.
Godis? - TYVÄRR ingen godis månad för mig, får väl baka något som har en jävla massa socker i sig i stället, typ en äppelpaj, mhm.. jag har inga äpplen dock, så den som har några över kan fan sponsra mig med äppel en månad nu. Ni kan tom få smaka på min paj. Värsta bra dealen! Fundera över de!
Pappa? - Ja han fyller ju år på onsdag och de borde vara en av de högre prio som jag borde göra, men räcker det inte med en teckning? Funkade ju skitbra när vi var små liksom..
Bensin? - Ett nödvändigt ont, min bensin är nog slut om ca mhm... MAX en vecka men jag ger de typ 3 dar.. Och utan bensin till bilen kan jag inte komma hem till mamma för massa middagar varje dag,. som jag nu tänkte göra hela denna månaden liksom
Mat? - Jag har liksom mat, men de viktiga i maten är ju mitt kaffe som tyvärr kommer ta slut IDAG, FAAAN.

Om man kanske skulle ta och sälja sig själv på gatan, säkert någon som vill ha en trashig tös med skitigt hår, vad tror ni? MHM, jag hade ju inte tackat nej till mig själv om man säger så ;)
SKÄMTÅSIDO, efter jag har pluggat klart inatt, typ ja tre är jag nog lite halvfinish ska jag börja planera mitt bankrån, ni är välkomna att joina liksom. Annars tvingar jag nog min trogna Fluffy att bli kriminell med mig, hon har inget val!
ÄR DET NÅGON SOM KAN FÖRSÖRJA MIG DENNA MÅNADEN? Typ iaf ge mig lite godis och kanske en öl ibland?

It's called making yourself homeless

Så då var man hemma från huuuvudstaden :)
Så en kort sammanfattning ska ni få också gott folk :)

Fredag;
Efter ungefär 20 min bilfärd bjuder Mange mig på öl, vilket resulterar i att jag och Mange dricker öl hela vägen upp till Stockholm medan Jonatan får köra. Att dricka öl och plugga samtidigt är faktiskt en jääkligt bra kombination vill jag lova :D Väl uppe i stockholm fick jag krama om Fina Elisa och Anniina, och kvällen avslutades med utgång typ. Jag säger dåde! DRYGA STHLMARE tycker jag INTE OM.
Lördag;
Åkte ut till Nacka för att träffa Li, där jag hade en fööörjävla fin dag. Åkte sen ut till söder där jag även handlade lite craaap på den kooolaste butiken i hela Sthlm,söder. Där jag förörvigt efter jag sådär fått några miljoner ska köpa mig en NICE våååning.

Äsch jag kom på att jag inte orkar skriva någon jävla sammanfattning mer än att det var en nice helg och att de alltid är lika skönt att träffa Anniiiiiina :)
Hade ett ganska kul samtal med Alle inatt där allt jag hörde var; Jag saknar dig, kom hem, Jag saknar dig, kom hem. Så nu gott folk är jag fanimig hemma och har fett mycket plugg framför mig halva denna vecka.. ÖRRRRRRRRRRK... ANYWAY; Eftersom Jolle läser denna tydligen varje dag, så kom hit med glass till mig! IIIIH..


Natt och Dag

Jag har hittat en snyggismobil eller ja, bleev tipsad om den ;) SÅ SJUKT FIN MUMS.

Nu ska jag vara VETTIG och PLUGGA :D

Craaap

Kära September
Kära Oktober.
Hatar November
December?
Januari, Emilia blir stor.

Så Stockholm; är stort, mys, jul, ingen, fest, dryga människor, kärlek.
Halmstad; litet, snackas mycket, fucked up folk, mer messed up Emilia

Omogen
Mogen
Snygg
Ful
Rolig
Seriös
Oseriös

Så sammanfattning; Jag är alldeles för messed up idag. Mitt huvud/hjärna/hjärta har bestämt sig för att inte sammarbeta.. Vem är jag? Vad gör jag med mitt liv? Vad finns det för mening?
Någon kan ju svara på detta I guess.

Fuck off.


Jag har ett vapen

Jag åker till stoooockholm imorn och överlever jag ballongfärden så lovar jag att.. Ja, jag lovar n og inget eftersom de betyder att jag måste hålla de när jag är hemma.. Och de kan bli ganska svårt eftersom jag har en grej när de gäller löften, kan nog kalla de en av mina bättre skills..

OCH idag när jag var hemma så hittade jag EN massa old musik som jag hade när jag var liten eller okej för fyra år sen typ. .. Saknar den musiken, SAKNATSAKNATSAKNAT. Fick massa minnen, jag gillar minnen. Jaha.. SÅ imorn åker jag, Jonatan och mangepange till stoockholm, och de värsta är ju att jag inte kommer få bestämma musik. Eftersom båda pojkarna är stekare och så lilla jag, för jävla snyggt teaam. DEM ÄR SNOBBAR och jag är jag med allt vad de innebär :) Well I guess I love myself...

Jaha, kan ju lugnt påstå att jag kommer SAKNA min brydar. SÅ MYCKET, för mycket. Och jag kommer SAKNA mina pojkar, för mycket där med. Kommer sakna att inte vara hos Alle på lördag, Hoppas de saknar mig förjääävla mycket :) Happyfaaaaaaaaaace :D..

Jag är glad idag, ibland tycker jag inte OM att ha körkort. Måste köra låångt och de är tråk. Men eftersom jag är tjej borde jag ju få slippa? Mhm...


Lisa; denna låten är till dig, så njut.
Förjääävla fin döe :)



I'm your Tamagotchi
So happy that you love me
And we shall be together, for ever and for ever
Cause I'm your Tamagotchi
I need you to protect me
So that in the night, I can feel alright.


Sakna mig inte för mycket, även om de verkligen märks när jag inte är hemma.

Vadfan är det meeed dig?

Onsdag, AlleNilsson fyller år, tårtan är gjord, alla överlevde,

Haft en JÄVLA skitdag, fick inte tillbaka Torkel, tappade mitt armband, spillde på mina nytvättade jeans, håret såg förjävligt ut, drack för mycket kaffe, JAJAJA.. Finns barn som svälter i Afrika, Finns barn som svälter i Afrika, Finns barn som svälter i Afrika. FINNS BARN SOM SVÄLTER I AFRIKA.
Så nu mår jag bättre..

Alle har tiggt och bett om att få en av mina nycklar i födelsedagspresent; Skitkul.
Hade nog inte haft min lägenhet kvar så länge till, eftersom han alltid kommer och våldgästar, snor min säng, tar täcket, sparkar ut mig ur sängen. Jaja OKEJ, det var längesen men iaf.

Fluffy är en fin filur, alltid håret på sne. Skrattar på knä. Fattar mina skämt, gör livet lite bättre. Hon är min lillasyster/mamma/psykolog. Förjävla mycket i en människa.. Hahaha


Ska sooova :)
Och soon, ny lägenhet is coooming (:
Jag är bra på att tjata.
Jag blir tom trött på mig själv.

Life is like a rollercoaster

Hade en såån sjuk bra början på denna dagen, var extra glad, extra pepp.. Tills mhm.. jag blev stoppad av polisen och VAR SÅ nära på att förlora mitt körkort. Men eftersom jag är Emilia, så klarade jag det med, så jag blev glad ganska snabbt igen..

Sen toog jag oo mina bryydar lite tid för varandra, ni vet kärlek o såå. Iaf de blev pannkakor. Hahahaha.. Var mys och hade för kuuul.. :)


Och AlleNilsson en av mina favoriter fyller år imorn, så ska baka en tåårta :) Får se om han överlever. Hahaha :)
Och Torkel kommer få komma hem med :D



För att komma till något annat så har jag fixat mig en roomie, konstig sådan men de ska nog funka iaf, eller ja han kommer nog mer eller mindre slänga ut mig efter en vecka.. Fast å andra sidan jag är föör kul. Som min kära mor säger; Ja Emilia, det behöver inte hända något i mitt liv för du står för den biten för oss båda två.
Men ska bli för gött att få lagad mat varje dag, mumma

Och det blev höst.

Jag saknar Torkel, jag lär aldrig få tillbaka honom, han har varit ifrån mig i 16 dagar nu! Alle påstår att han inte saknar mig alls, och att dem är bästa vänner, trots att han hängde honom i trädet och dödade honom. Hur kan han inte sakna mig? Jag som tog så väl hand om honom, han fick nästan alltid sova med mig trots att han är stor och att jag slängde bort honom eftersom han tog ALL plats men iallafall. Jävla Alle. Fast iofs, jag bor i Alles favorittröja för tillfället och den kommer han aldrig få tillbaka heller för den delen!



Jag är för snäll kom jag på idag. Gav min ipod som förövrigt aldrig hade använt till min bror och jag gav ett par finfina jeans till min mamma för längesen. Varför gav jag bort de sakerna? Eftersom jag NU bara få LÅNA dem.. Eller ja, min ipod kommer alltid vara ett minne blott. Och idag rotade jag igenom hela mammas gaderob och jag hittar inte jeansen, faan.. Sen när jag ringer och frågar så har hon ingen aning om vilka jeans jag menar. Mest troligt har hon säkert slängt dem.. Mina stackars jeans, de var alldeles för dyra för att bara slängas bort, ni är saknade! Eller dem.. Eller ja okej., Jag kan inte ens tänka tanken på att de är borta. Funderar på att köra en runda och plocka ihop mina kläder som är sådär över halva Halmstad, . Line har nog halva min gaderob skulle jag tro och Nettan har nog också en del.. Roligt är de att alla mina kläder som jag inte har hos mig blir mina favoriter. :) Eller så skriver jag bara ut ett massmeddelande till alla i min telefonbok att jag vill ha mina kläder, NU..

Sen har jag även tiggt och bett om att få en ny mobil eller ja.. Så jobbigt var de inte. Ringde bara och frågade om jag kunde få en ny mobil, i julklapp eller nått. Och det var okej sålänge den kostade under 10000, så nu ska jag hitta en som kostar 9999.. Nej men jag vill ha en FIN. Så någon som vet någon nice kan ju liksom säga de..
 
Sen var man ju hemmafru igår och fixade finfina jordgubbar med choklad och idag ska de fixas pannkakor eftersom jag varit kaxig och sagt att jag är mer eller mindre är bäst på de.. De är då typiskt att man alltid ska ta vatten över huvudet. (jag älskar de uttrycket)

Jag måste ändra mitt livsmotto med eftersom jag använt mig av; Don't think about tomorrow,vilket har resulterat i mer problem än vad jag kan hantera. Så nu ska jag nog ändra de till typ; Det finns en morgondag, var jävligt försiktig. Funkar de tro?

Äsch, nog från mig, ska drunkna i skolböckerna nu, wohoo :O


DET VAR SOMMAR

I don't need it but I want it

Sömnbrist, förvirrad, glad, tom, lycklig, knas, kaos.
Idag låter jag musiken tala för sig.


De är för härligt det här ju :)

 

Elin är min idol

Det blev en lugn och sansad kväll :)
Börjar med en nice dag inne i stan med brudarna aka mina flickvänner.
Flickvän/Pojkvän är ett ganska roligt ord om man verkligen sitter och tänker på de.. SLASH är nog ändå roligast.. Jaha.. Men iaf.. Sen sov jag några timmar och hade helt sjuka drömmar..

Sen för att fortsätta blev de mys hos Lisa ikväll med Amie och Elände min sluttyslutty, poäng till henne, i like her! Sen kom Alle och Fidde för att joina och de drack såklart, så okej nått glas vin åkte väl ner, men annars hur nykter som helst. Hade tom kanske kunnat köra med.. Men nej.. De hade nog fabror polis stoppat ja.. Och Alle har jag inte träffat på hmm. kanske fyra dagar, jag tycker om honom, han är gosig att kramas. Så vi satt och tjatade hela kvällen hur mycket vi hade saknat varandra.. sen så gick vi en runda på stan, för de är så kul.. Mhm.. Träffade mitt old killgäng och fick massamassa kramar.. åh de finns inget bättre än att få en myskram, i love it.. :) En lugn och fin fredag och hej ska upp om tre timmar, den känns lite jobbig, zombiezombiezombie..

Träffade också en söt gammal vän, han är fin, väldigt fin. Och jag blir glad av honom, han gör en glad. Han är nog en sån människa. Men med glimten i ögat kan man få vem som helst att må lite bättre..

Och hej, vad är grejen med att läsa alla andras kommentarer och sen kommentera det? Det är sött.

Gud vad jag tycker om världen idag, eller ja.. Det gör jag egentligen varje dag.
Nu ska jag soova.

Drygis

Här har vi en sida av en dryg stockholmare, de enda som faktiskt är läsvärt i denna bloggvärlden. :)

Fredrik



Åh vad jag är snäll. :)

Han är både söt och halvt dryg.
Hans tankar är.. mhm.. Finner inga ord.

Nu ska jag sova
:)


Fixfixfixfix the broken thing..

Jaha, det är onsdag, kl är halv nio. Trött som fåå. Kaffet är snart uppe i hjärnan. Lite kaos, lite glad. Lite av allt.


Han och Jag börjar närmar sig slutet, det härmed förtroende funkar inte riktigt. Inte för att någon av oss gav oss in med detta med hjärtat. Trots att det verkar så från hans sida nu.. Jag fattar inte ens varför jag skriver så seriöst om detta. Efter som de är allt annat än seriöst, I guess..

I recognize the way you make me feel
It's hard to think that
You might not be real
I sense it now, the water's getting deep
I try to wash the pain away from me

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone

Jag borde sluta dricka kaffe, dra ner på alkoholen med för den delen.
Jag har en MASSA borden.

Vissa ser inte hur bra jag är. Men de vill jag lova, jag är verkligen så sjukt BRA att jag nästan svimmar.

Wickiiiwickiii

What a wicked game to play to make me feel this way
What a wicked thing to do to let me dream of you
What a wicked thing to say you never felt this way
What a wicked thing to do to make me dream of you




Vill du bli mamma åt mina barn?

Mhm, var i skolan idag och de personerna i min grupp började diskuterar barn, Jag ska börja med att säga att jag har inget emot barn eller ja Oftast. Men för att återgå, de var ju helt sjuka tankar och helt sinnes! Människorna är från 20-24 OCH HEJ ALLA HAR BARN typ. Och det ena med de femtomiljonegrejen kom upp och där satt jag helt tyst för en gångs skull. (ska tillägga att jag var stolt över mig själv). Eftersom jag har en tendens att ofta snacka utan att tänka först så jag beslutade mig ganska snabbt för att smita och hitta kaffe.. Så när jag kom tillbaka efter 20 min så pratade de fortfarande om de. OCH HEJ; Vill du bli mamma åt mina barn? Där satt jag och undrade om jag bara hade drömt en mardröm eller vad? Tillslut kunde jag inte vara tyst längre så jaa.. Öh, slängde mig aldrig ur något dumt utan bara en hel massa tankar. Man kan iaf ha pluggat klart, skaffat ett jobb och man kan iaf TRO att man har hittat den man vill dela livet med innan man ens har tanke på att skaffa barn. Eller har jag fel? Nej det har jag inte. NOG pratat om barn. Jag blir så matt.. på hela grejen, urk.



I make no apologize for how I choose to repair what you broke.
/Emilia

Operation

städa efter lördagens fylla... :D

Okej, Lisa kom förbi en stund ikväll och sen tog jag, Lisa, Elin och Amie en tripp till Lisa för att fixa lite efter lördagens bravader.. Hahha.. Okej det var GANSKA kul att gå förbi BM med deras skylt. Förjävla dumt av dig Lisa att bo ovanför, men du är förlåten ;) Knappt men jaa.. Skrattade iaf hela vägen nerför trappan, hade glömt hur sjukt tung den skylten var.. Den var ju lätt i lördags, men :) Så vi slängde in den i bilen och nu står den i säkert förvar,.. Jag och Elände ska fixa allt på fredag med det andra. Riktigt pepp inför lördag, lär ju bli sjukt kul :D


Lite bildbevis här då jaaa :D

Annars har de varit en riktigt bra måndag, som alla andra måndagar. Måndag är en fin dag, tisdag ännu bäättre :D



Happy me och med det säger vi GODKVÄLL :)

How to save a life

Måndag morgon, börjar alltid veckan man att vara ledig, skönt. Så har suttit med en varm kopp kaffe och en varm vinterjacka på min alldeles för kalla balkong, men gud jag älskar morgnar när ingen stress finns, inga tankar, bara ren njutning.. :) Nu ska jag strax ut till min prins :) Har redan fått den bästa julklappen någonsin av min mamma :) Samma julklapp som jag gav som födelsedagspresent till Loppan, nog de bästa man kan få vill jag lova! Tredje gången i år kommer jag få stå, längst fram med en hel massa tårar i ögonen av ren lycka och verkligen känna att jag lever.. Jag älskar de! Gud vad jag ÄLSKAR DE. 

Påtal om min prins; ingen tror att han kommer klara detta, inte ens jag. Känns bara dumt att försöka när han har ont.. Vill att det ska ta slut även om jag vill ha honom kvar. Det bästa hade nog varit om han får åka till Poppis igen,.. Men gud, :S 

Annars är det pluggpluggplugg som gäller idag.. Annars så längtar jag till helgen då fina MangeNilsson blir stoor :) Hans presenter har vi lagt ner stor möda på. Eller jaa..Vi hade ju faktiskt kunna bli tagna av polisen, tur då att en hel del mängd alkohol var med i bilden så vi inte tänkte på de inte.. :)

Alle kom förbi med en fin present från Lund, så den pryder min vägg i lägenheten nu, :) Hahahaha..




Denna gången för musiken tala för mina tankar :)


Totally Random

Hade en sjuukt kul kväll igår :D .. Åh, hände massa skoj verkligen sjukt mycket. Har egentligen inget att skriva men.. Nu ska jag ägna resten åt kvällen att plugga.. :) Laga mat och bara njuta av en härligsöndagskväll :)



Har redan tröttnat på dettaa.. MÖG

Jag ger er; Mig






Härlig kväll med allt var det innebar..
Nu är jag låg.. Inte bra alls kanske. Men jaa..
Skolböckerna väntar.


Jaha,jag tycker om att vara glad :)

Keep up the good work WOMAN

Hahahaha... okej jag älskar fylleinlägg, bara att erkäänna, typ.. Och jag och DJ elände är typ bäst på att DJ:A.. har ni missat de så har ni missat väärsta greje!!  JAJA, lite synd om mangenilsson som aldrig kom med ut, ffick sms previs av honom.. känns som han vaknade nu jaa.. ahahhahaha

OCH det var nästan som jag inte KOM in på MOON idag vaa... är jag för liten för allt mitt alkoholintag? WELL, biffen vart stekt som faan sen. FIX SOM FAN. FIIIIFAAAAAN:::::.... Och vad hände seen., vi steeekte som två öööh, sluts maybe... MEN VEM FAN VAR HAN? :) Och heeej, är de du som är Emilia? Nej jag heter Arne.. GOOD DAMN, keep up the good work, älskar att glo på dina pics på facee.. !!"okej"

EN annan rooolig saak som jag sa tillelände för hmm... like hundra år sen eller så var de igår.. Jag måste vara fin, så sjukt fin för att kunna se honom och orka att jag bryr mig? ÖHM,. seen det roliga var; SHIIEET, HON är så JEVLA snygg! Jag måste bry mig är inte det sjuukt?--- Öh...

JolleNilsson har ringt mig en miljooon gånger ikväll, är han orolig? Jo jag tror de då vaaa.. Behöver han vara de? NEJ, jag var så sjuuukt snäll ikväll..

HM, om man kanske skulle ta o sova nu eller? Eller hmm... Chillin p¨å en jevla goa fönster imorn.. OKEJ.. En annan sak IGEN.. Det är kul.,.. Jag och Elände har fixfixfixfix en massa stuff till Mange, han borde vara stoolt och JA vi lyckades vara tysta... Elller typ...

HOOKADE UP MED värsta duden som mammasnyggofixade för tre år sen, snyggt ELLER

OCH SOV GOTT..

KARLSSON SIGNAR UUUUT//EMILIOOOOO

Nostalgi

Fylleinlägg? NJAE, skulle inte tro de vaa..

Mhm.. nostalgitripp med töserna har de varit ikväll, sjukt mys. Sjukt kul, mycket alkohol. Längesen jag bara var ute med  fliiickor. JAG VILL TILL MALMÖ, kan fortfarande åka. Varför åker jag inte? Jag vill vara med mina grabbar, festa, bli full, skratta, sova med dem, vara bakfull..ÅH DET ÄR ETT HELVETE DET HÄR...

Flytt snart med I suppose.. Ska bara få iväg/ut min läägenhet. Men aaah som jag älskar den. Vårdar den ömt. Ligger varmt om hjärtat.. Nog om gojja..

Jag är tröött.. på dethär.. På det mesta, opepp var nog ordet..
Vill till Stockholm, saknar det, saknar den dryga dialekten. Saknar stressen, saknar att vara ingen men ändå någon..

JAJAJA
SOV GOTT


Jag älskar fredagar

Fööörjävla konstig dag att vakna upp till faktiskt.. Är seg men ändå pigg eller någe.. MEN om gårkvällen; Sjukt kul hemma hoos LISA, hon är snygg föresten som få! Hade jag varit man hade jag tagit henne 20 gånger om.. Men för att fortsättaa.. Hon bor på de typ bästa stället i F-Halmstad och vad jag ville säga me de? JO hon bor typ 50 m från HEMKÖP så när vi sprang dit som två skållade råttor för att fixa chips, jag bara UNDRAR hur det såg ut faktiskt.. Sjääälv skrattade man så man nästan dog, men iofs jag skrattatrnär man springer till olika saker.. MEN där gick jag in på helfel sak!  Massa gött snack och massa pepp =) WOHOO:...

Och jag har gäärna följt med grabbarna för ännu en skoj helg i Malmö/Lund, men neej då har man massa fix man inte kan lämna åt sitt öde, det kallas nog ansvar. Jagkännermigvuxen

Jag tänker vara ett barn hela livet, alltid vara halvt ovettig med allt, för de är så mycket roligare är vett.. ÖH

Och påtaaalominget,såblirintedennahelgenlugnserdetutsommenman
kanskefårsittvetttillbakanågongång

You take away the old, show me the new,
and I feel like I can fly when I stand next to you.
So while I'm on this phone, a hundred miles from home
I take the words you gave, and send them back to you.

I only want to see if you're ok when I'm not around.
Asking if you love me, I love the way you make it sound.
Calling you to see:
Do I try too hard to make you smile?
To make us smile?

I will keep calling you to see:
If you're sleeping are you dreaming?
If you're dreaming, are you dreaming of me?
I can't believe you actually picked me.


Jag hade kunnat ge dig allt detdär.
Men jag hade inte kunnat ge dig någon kärlek.
För den finns inte, även om jag ibland önskar.

Tååååsdaaag

Torsdag idag då ja, fredag imorn och helg. Det gillar vi woohoo! .. Inte för att jaaag ska ut denna helgeeen eller så neeej.. Hahahaha vem försöker jag lura? ... OKEJ jag ska KANSKE ut, och det kommer sluta så som det alltid slutar när jag ska ta det lugnt; typ massa puckon kommer hit och slår mig tills jag ger med mig. NEJ, där skojade jag faktiskt också. ÖH, okej jag återkommer till detta senare ja..

OCH vad tänkte vi där?


OKEJ, inget vett blir de hhäär inte så jag säger heejdåå gottfolk.
BTW, dejt med Lisa ikväll :)

//Emiliaaa


En gåång för måånga år sen kollade jag och ankan på en film, en film som vi aldrig kollade klart på, varför kan man undra? Vi började skratta och gråta och Ridvan tyckte de var sjuukt skoj., Nu är frågan, när SKA VI SE KLART DEN? Jag vill VETA SLUTET GIISSE!

HAHAHHA, måste bara påpeka att jag och amie träffade kooola snubben istan, pratglad som få och han bodde i tylösand som han även kallade bushen, jag ääälskade honom! OCH träffade på en kvinna som hade gått vilse, hon ville hitta bron för hon ville tydligen dö. JAHA, nice people man springer in i då ;)

DUNKADUNKA i huvet..

ÖÖÖH, dunkdunkdunk när tänker hör jag dunkdunkdunkadunka.. Borde kanske göööra lite music på de jaa.
Och NEJ ALLE, jag orkar inte komma hem till DIG., Min sooffa och mina skoolböcker ser alldeles för lockande ut..





JAHA,,, music it waaaas... SYND bara ATT youtube inte fattar dealen med att INGEN har lagt upp F-timmi. Jag fååår vääl göra de själv antar jaaag.. Kommer annan skiit iaf.





Flyttaaaa/E

Happyhappyhappy HAPPY TYP

Jah ääär liksom typ skitasjäättegladtypskrattarsåtårarnarinnerasglad!
Och de äär niiiice!!!!

Var iväg med min hhäääst asså min priins :) I love hiiiiim.. JAG SKA FÅ BÖRJA RIIIIDA IGEN! FINALLY!!!! Har inte riidit mitt moonster på ett år, HALLÅÅÅÅ... DOCK är det kanske vår sista månad tillsammans.. Bära eller brista sa vetrinäreeeen. OCH allt jag vill nuuuuu är attt vara med honom.. GASH vad han är FIN.. Om han bliiir bra sååå ska jag ut och tääävla igen, bli avslängd igen, brytaaa axeln igen med om man har otur, GUUUUD vad jag älskar de.. Kommer nooog bli den bästa aaa och antagligen den vääärsta måånaden med... MEN JAG ÄLSKAR HONOM ÖVER ALLT ANNAT. Helt sinnesjuk kääärlek jag hyser över min prins, som alltid funnits fööör mig.. :D

JAG VILL INTE SOOOVA IDAG DÅVAAA för jag är tooo happy

JAG ÄLSKAR MITT LIV så jag får huvudvääääärk.. // EMILIOOOO

The future freaks me out

Jaha, två inlägg på samma dag, vad händer liks?
Har variit i skool då vaa.. Ganska kuul eftersom jag absolut adooore min lärare. Han är koool som få typ två meter lååång och ser ut som jultomten (OKEJ, inte för att jag vet hur Jultomten ser ut, men iaf)
Hade gaaanska kul igåår ja, typ satt ute vid sperlings och facebookade.. Liiite wierd jaaa..

Och på tal om polis så funkar de ungefär såhääär; Polis hit, polis dit för att sen komma till brottsutredarn, för att sen bli kopplad till kvinnojouren (det MEST löjliga nååågonsin)  för att sen bli kopplad tillbaka och för att sedan bli så arg så man börjar grååta och då jääävlar händer det grejjer.. Jaha hur funkar ni?

Min absoluta favoriter för några år sen.. I LOVE..
 


I got the message long before you said you knew,
"There was no chance of us at all."
With no velocity and empty headed hard and far-to-long.
I spent two years alone with you.
Just when I thought I had forgotten,
You came back soft without a sound.

You said, "We were an accident."
With accidents you'll never know what could have been.
So we were an accident,
You'll always be my favorite one.


OCH MED DET tjaaaaa

Jäävlar i havet!

DET REGNAR typ mään hade man kunnat hoppas men ICKE.. Det är blöött och det gör en blöt.. MHM
REGNREGNREGN äsch jag har ont i huvet typ.. OCH nu ska jag upp och ringa till pooolisen som förörvigt i dont like.. MEN iaf. DET REGNAR, Höst liksom..

AAAH; lång jeeevla dag framför mig! Ska heva i mig en kanna kaffe nu så man iaf pallar första timmen.

Tankar

Okej, jag antar att det är dags nu.

Idag berättade jag för someone om korta delar ur mitt liv och personen  fråga blev chockad över saker jag har gått igenom och undrade mer eller mindre hur jag orkade fortsätta. Och det är nog dels för att jag är duktig på att förtränga och låtsas att det inte har hänt/händer. Om det är ett dumt sätt.. Ja kanske. Men det är dags nu att bli mer seriös, satsa på skolan, bli det jag vill.

Om jag mår bra? Ja det gör jag faktiskt. Har svackor som alla andra har när jag tänker för mycket och låter minnena tar överhand.. Men jag älskar att vara glad, jag älskar att skratta. Jag älskar att njuta av det jag har och en gång hade. Har varit för oseriös för länge nu. Ska ta tag i saker och ting, komma över saker, gå vidare. Har börjat inse att min bästa vän inte kommer att komma tillbaka. Jag har glömt hennes skratt och hennes utseende.. Men ja..

Nu ska jag bara lägga tid på personer som jag verkligen bryr mig om. Personer som finns där för mig och tvärtom.
Jag lever och andas för min mamma, min bror och syster. Jag älskar dem över allt annat och det värsta jag vet är när jag sviker dem. Och jag vet att jag har svikit min bror flera gånger om, att han har blivit besviken. Jag vet om när han skriker, bråkar eller bara försöker prata med mig att det är för att han bryr sig. Men alla gånger har jag blivit så arg. Men snart åker bara han och jag en tur till Stockholm, mys. Jag har alltid sett upp till honom, kommer alltid att göra. För det är sån jag vill bli.

Ja, fler tankar kommer ni nog inte få från mig inte.


Men, jag kommer fortsätta busa :)

Polispolis potatismos..

Ååh, hur är poliser funtade och hur fan är hela jävla brottsutredningen funtad. HA, vad jag inte tycker om er just nu jävlaaaa nnneeerdarrr,, BRA att förvänta sig att jag SKA komma ihåg saker såhääär ett halvår senare likssoom.. OCHnej fråga faan inte vad de handlar om för ingen har med de att göra och jag skriver bara detta för att jag bliiir så less PÅ POLISER.. Detta visar ju också att de inte bara jag som var helt fucked up i huvet ...

Jaaag blev väckt såhääär halvkul i morse eller nej kanske inte mer än att jag var helt looost och såhär två minuter in i samtal säger jag; men hallå, du väckte mig... öh för då hade jag inte alls snackar massa gojja innan eller`?! aaaajaaa...nu ska jag liksom pluggaa.. MHM.. väldigt mycket MHM.. KUL.. Sen ska jag äöää handla mat och leeeka hemmafru, ...

Äääsch, de händer så mycket i mitt liv att jag inte pallar skriva om de för jag kommer inte ihåg vad som händer typ..
HAR NÅGON SETT MINA FAVORITBYXOR? NEJ, inte jag heller..


En full Emiliaa och JÄVLAR en randomsnubbe baaakom, nice.

//Emiliooo

Och just de, kommer alltid på saker i sista stund liks.. Eller nej de spelar ingen roll egentligen eftersom jag inte orkar bry mig men just de JAG BRYR MIG IAF. Men orkar inte visa de. Jaha, Jag i nöötskal. Och nöötter är goa.

......





Don't think about tomorrow

Jaha, ganska kul att jag faktiskt inte har något minne direkt av att jag skrev de inlägget inatt/morse.. Det visar bara hur full jag faktiskt var, noot good at all.. Har en hel del minnesluckor och har varit sjuuukt låg idag, första gången på läänge som inte mitt happyface har varit framme alls.. Men så är de ibland.. Lite kul är de dock när jag gick igenom mina sms idaaag, typ 90% är fett wierd... TUR att jag inte har minne om jag gjorde nåågot dumt igår dock kan jag ändåå säga att jag hade KUL, SOM FAAN! Long time no seee.. eeettt.. okej
OKEJ, ett SAMTAL hade jag faktiskt velat komma ihåg igååår då jaa, eftersom risken är STOR att jag kan ha sagt vadfaan som heeelst, och personen i fråga likadaant. Sen så ljöög jag lite i mitt fylleinlägg med då jaa.. MEN det tar vi en annan gång eftersom jag inte orkar tänka idag heelllerr..

Jag har en sööt granne som fösöker få mig kristen.. Han säger att jag behöver gud? men aaa.. tror inte på gud. tror mer på karma och ödet osvosv men de kan vi säkert gå in på en annan gång jaa.. Men från en sak till en annan, vaaaarför låter jag saker och ting alltid rinna ut i sanden och varför orkar jag aldrig gee något om jag int är säkeet. livet går väl ut på att ta risker? ... Mhmm... jag tror jag är duktig på att undvika saker, fööörtränga lika snabbt som de har hänt, men jag ska inte klagaa.. föör mitt liv kan inte vara så mycket roligaree..

JAG ORKAR INTE SKRIVA MER, så varför gör jag de? Jag tänker alldeles för mycket. Jag vill men vill inte. jag har ingen aning om vad vissa personer vill mig.. för tydligen funkarinte klarspråk i min hjeerna läängre heller för den delen..


Jag klarar inte av att ge mer av mig själv läängre.

Och med det säger vi puss

Full.. Jag?

Okejokejokejokejokejokejokejokej, jag bööörjar med att söga att jag äär allldeles för full för mitt eget bääästa och att jag har precis bööööölat som en nerd när jag var tvungen  att säga hejdå till mina favorittöser... HATEHATEHATEHATEHATE.. Men tiden gååår snaabbt, javissst ja som tycker att ett dygn går så åå långsamtt.. 24 timmar är tyyyp många timmar på ett dygn.. vem kom på att det skulle vara 24? Och vem faaan kom på mån-sön vecka. Jag vill ha torsdag-söndag vecka, alltid helg tyyp näästan.. man slipper leeengtra så feeett myckeeet.. jajaja vad är det logiska i detta?

jo men visst dåå vaaa.. Idag har jag förövrigt varit sötast i veeerlden och väääldigt snäöll för att vara mig faktiskt.. :) meeeen jag har druckit waaaay to muuuch, undra hur mycket jag kommer mjinnas imorn likssooom.. fast tur att jaginte gjort nbort mig då jaaa... eller jooo kanske LITE, men det är ingen Emiliooo utan tröga handlingaaaar.. jajajajaja whatevvvaaaah... BROES BEFOREHOES LIKS..

annars sååå har jag träffaaat massa gosiga määänniskor idaaag och haaaaft värsta myskramdagen.. :) iiiii loooooooveee... JAG ELSKAR ATT KRAMAS.. eller nää eller jooo.. eller vad skrev jag..

JUST DET: FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
men det ääär braaaa.

Jag eeeelskar faaaktiskt miiiigseeeelf och alllaaaaa andra ääääven de som beeeer mig dra åt helvete... lite kul att minst halva halmstad befolkning faktiskt hatar mig. SNACKA OM ATT MAN HAR ÅSTADKOMMIT NÅGOT VETTIGT under siiina år såhär dåååvaaa...

Nu ska jag vara seriös och inte alls låtsas att det är alkohol i bilden, var la jag mina brillor? mhm... gooood fråga men för att återgå jag är STOLT över mig sjääälv. IDAG har jag hållt ett löftei heeela två år.. Woohhoo.. Påtalomdetlöftetdåvasåärdetsåhärattjagärbäst.. men .. jaaa.. aldrig mer jaa.. det är sant. Och jag har lyckats fettbra vill jag lova för ingen har ens kommit nära mitt system att funka sen dåå okej, FÖR TVÅ ÅR SEN.. men mitt hjärta är mitt eget occch ingen är i närheten av de, eller kommer någonsin att vara igeeeen.. NICE ELLER..

Okej, JAG ÄR FULL och nu ska jag SOVA och låtsas att jag verkligen sover stenhåårt när de nu snart kommer knacka på min dööörr. där antagligen en massa sweet boys vill komma och sova.. men det är för att jag är så SÖT-. mums...

CHILLA//Emilioooooo

Snackade precis med JolleNilsson aka min man,. och han undrade vadfan jag hade gjort för dumt för sen näär är jag helt själv hemma.. Mhm.. Så de undrar jag med.. Hahaha okej han har rätt, jag är FÖR lite jättesweetfull :)




och ja, det är tungt att andas..

Det var fredag och blev lördag..

Okejokej,, eftersom jag redan har ett snitt på 100 besökare om dagen sååå antar jag att ni ääälskar min blogg.. Blir bara en snabb update idag då vaa.. Kl ringde halv åtta i morse och mitt huvud bankade som om jag hade blivit överkörd av tåget x15 ooch NEJ inte bakfylla, en hel massa annat var ooorsaken till detta jaa..

Ja men igår vart de feest hos DJ Elin Elände och det vart laaa nice och såå jaa.. Vädret var nice, människorna jag umgås med är niiice.. Och jag gillar dem skaaarpt.. Dock var det inte såå kul ute nej, men de har också sina orsaker.
JO, Alle blev tagen av polisen två gånger igår men han vart typ den fööörsta som hade sluppit undan fyllecell, sjuukt kul (: En dos av Alles duumheter behöver vi nog alla; "De behandlade mig som om jag var det onda barnet i Barnen i Bullebyn." HAHAHAHHAHAHAHA...

Gash. som sagt har en del saker som ska fixas och dooonas idag då vaa,, typ kolla på massa söta ungar som har klätt ut sig typ till Hunken, sånt är skooooj.. Men vädret är nooot nice.. Och hmm.. Ska ev inte ut ikväll. För idag är en sådan dag som jag inte tycker om Halmstad, igår med för den delen.. Jajajajajja.. Och Line, min muckade fruga.. :) Jag eeeelskar dig and du vet de liksooom, men ibland är du bara föör sööt... "Vad vill du?" :)

För att återgå till en annan sak där hm.. Ja... Äsch de blir nog för seriöst och vem orkar böla ut sig till en massa random folk på nätet? Har ju ingen aning vem som läser detta liksoooom?

Men från en sak till en annan IGEN, vaaad är saknad? och vad är det med att käänna något när man inte kan? Jajaja, nog om detta.. Ska la ringaaa Jolle och höra om han fixfixfixfix the ring, annars vill jjag ha en svååår och jobbig skilsmässssaa..

Jajaja, LATER gott folk // Emilioooo

Jo föresten hade en heeelt sjuk drööm inatt.. Loppan ringde och sa att Jonte var otrogen för att hon inte hade svarat när han hade ringt, gaaash den var så verkligen att jag tom var ledsen för hennes skull när jag vaknade.. OCH där har ni anledningen till varför jag alltid backar när de blir seriöst. Aldrig igen att jag tänker ta samma crap igen, inte heller slag och allt annat skiii´t. OMG nu fick nu reda på vääärsta grejen. VA NÖJDA: STAY HAPPY-

Nunnor med förmåner

Låt mig tillägna detta inlägget till en väldigt fin tös uppe i Stockholm. Tror verkligen du behöver köra vår grej med förmåner och så. Upplägget kan vi ta över telefon senare så även framgången med detta.. (:

Jaha, det är morgon riiiiktigt tidig morgon typ, har dock redan druckit kaffe och grejer här då vaa. Eftersom inlägget inte var too seriuoss igår så ska jag väl kanske kunna få till något nice idag. Mhm.. Öööhm, en seriös grej är att jag snart sitter i skolbänken och som min kära vän Alle kläckte snyggt igår; HAHAHAHAHA EMILIA I EN SKOLBÄNK fyfan vilken tanke!. Tack för stödet Herr Nilsson. Men är bara glad att göra någon annan glad liksooom.
Och förörvigt drar DJ Elin Elände till gbg utan mig idag, VILLVILLVILL meeeen..
Det blir nooog feest ihelgen ja, det bliir nog niccee..

Jahaaa, denna gången ska jag att inte tröttna på detta efter typ en veckaaaa.. Så folk som läser kan ju typ öööka min inspiratiooon. Typ Mr,Berättare från Huultan, i miss that guy!!!!

I haven't ever really found a place that I call home
I never stick around quite long enough to make it
I apologize that once again I'm not in love
But it's not as if I mind that your heart ain't exactly breaking

But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cause nothing I have is truly mine


DAGS för att göööra mig snyyyygg infööör skolan och dagen är full med massa skoj sppääcks typ..
JAHA, dötrist inlägg. I'be back när humöret är på topp!


Nnanananana, på torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är de fest
men fredagen är ändå den dagen som känns bäst
Ge mig då kycklingen de gillar jag meesst, nanananan
Men ack, Alle tvingar i mig Tacos ikväll :(


Miitt life del 1

Dååå gör vi ett nytt förssööök till att få till något veettigt eller rättare sagt typ få ut något vettigt ur miiin kaaaaos hjeeernaaa.. Kan typ kanske börja med vem jag eer liksooom. Jag är nooog en seriös och goo människa innerst inne. Men ytterst är jag fettglad like always, pluggar lite, bor i en skokartong in the middle of nowhere, but heeey I LOVE IT.
Anvender mina skoolböcker till täcke, därför är jag jäämt sjuk och sådära.. Och nu kan man fråga sig vart jag fick denna datorn. Snodde den av DJ Elin Elände, hon tror hon är kool och såå. Och det eer hon nog, eftersom hon är min granne som jag brukar umgås med när jag har tråkigt, de är nog ganska oofta.. Jag gillar eventyyyr...

Ja och nååon gång loovar jag att få till ett sjukt seriöst inlägg men inte ikväll tyväärr, mina råttvänner saknar mig och hotar äta upp min skokartong.. ACK, vart ska jag sova om de äter upp mitt hus?!

JA JAG SKA, fixa designen till någe snyggt typ imorn när Mika vill hjelpa mig. JA TACK

Och föresten, jag är gift, upptagen, jag är en fru, en hemmafru.
Jag har en man.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0