When you can live forever, what do you live for?

Snackade som sagt med Vladde innan och han tjatade på att jag var så kass på att uppdatera. Så för hans skull ska jag gör det idag. Men grejen är att jag har blivit så djup på sistonde, och vem vill höra sånt trams?
En miljon saker som snurrar i mitt huvud. Kan tom komma på mig själv med att sitta och tänka, jämt. Det är fan illa! Har förövrigt inte hänt sen Tage Erlanders dagar och då är jag seriös och okej om jag inte var född då men då fattar alla iaf vad jag menar.

Har iaf vart i Båstad för att säga tack och adjö till Billing, tråkigt men sant hon kommer vara sjuk saknad. OHYES, så imorn drar man föresten för att glassa på stranden och fixa snyggbrännan innan man ska fixa allt för min Mammii, som kommer imorn :) Weeehooo!

Pallar inte mer så ska sova.
Men en sak..
Jag är bara skuggan av den personen du egentligen saknar.
Där ser ni, för DJUP.
Usch..

VLADDE, du är saknad, komsiii :)

Would you die for love?

Skulle man kunna dö för kärlek? I vilken bemärkelse lägger man vilken kärlek i? Om jag skulle kunna dö för mina vänner? Svaret är väl enkelt, en del skulle jag kunna dö för. Om jag skulle kunna dö istället för någon i min familj? Ingen tvekan. Om jag sätter deras lycka framför min egen är också självklar. Alltid, deras välmående är viktigare än min egen. De personer som man lägger allra närmast hjärtat, skulle man kunna dö för - finns det någon som är så självisk att inte kunna göra det? - Ja det finns det, och den personen skulle jag inte kunna ge allt till. För två år sen hade jag kunnat de, för då var vi hela, en komplett familj. En helhet - som inte finns längre. Men vi har alla läkt på vårt sätt. Helat våran tillvaro. Men det är inte de jag vill gå in på idag.

Jag vill drunkna i mina egna tankar om kärlek, hopp, framtid, längtan saknad. Är det längtan man vill ha? Att vilja ha någon så mycket att man själv inte vet hur tankarna snurrar runt. Är det längtan att man inte vet hur det skulle kännas att ha hans armar runt en när man vaknar, är det en efterlängtad kyss med en spänning som går att ta på? Är det att man är korkad nog att gå alldeles för långt på för kort tid, när allt egentligen är förstört, man vet om det själv. Men fortsätter att spela så som det inte var något egentligen, bara för att se hur långt man kan gå - innan något händer - vad skulle hända? Vill man ha någon att skratta med, någon som är bra på alla sätt och vis. Någon som kan ta hand om en, skydda en, på ett djupare plan, förstå en. Se det som ingen annan ser. Men om man har testat på den kärleken, och det inte gick vägen, ska man då testa på något annat?

Jag tror på längtan, det gick inte bra. Men det är de närmaste jag kan komma när jag själv fick känna mitt hjärta dunka, efter så lång tid. Längtan, jag längtar fortfarande. Varje dag, stilla och lugnt. Speciellt idag längtar jag.



Ja men då ses vi om 45!

Jaha när kan jag komma då?
- Kom halv elva.
Bra då ses vi om 45 :)

Hur kommer det sig att hela Halmstad ska bli alkade idag?
Okej anledningar;
1. onsdag = lillördag
2. torsdag kristi blabla = röd dag
3. ALLA ÄR LEDIGA IMORN.

Men då kommer vi till frågan, vad fan har öppet ikväll?
Svar; *shhrriiimppppfffhh* Hur ska jag kunna veta de liksom?!

HAHA

Topp fem bland bra dildos du kan ha använding av hemma;

5. Brödkaveln - nu är det inte längretråkigt att baka
4. Skruvmejselskaftet - tråkigt att fixa saker? nu är det ordnat
3. Mascaran - liten, nätt och snygg
2. Moroten - skrovlig och känns skön
1. Mobiltelefonen - har alltid den med dig + vibration. Glöm inte dra över en kondom - för att slippa fuktskador.

Ha - fråga Olle, bra program?
Njae.


Nu ska jag ta min klubba och njuta över hur glad jag är.

Soome loove.

Dessa personerna vill jag ge extra mycket kärlek idag och varför?
Antagligen för att de är bäst och så!













OCH VLADIMIR HEDBERG DU ÄR OCKSÅ BÄÄÄST, kääärlek!

Nu ska jag strax börja jobba och då slipper jag höra Amies kassa musik!
Mohhaaha

Operation hår avklarad.

Ja, såhär kan det gå när himmeln är blå.

 


Föresten så saknar jag dig också Vladimir Hedberg!
Pusshejdå.

Operation hår

Jaha då var det dags att fixa till håret igen då ja.
Klippa det, färga det, fixa slingan.
Synd bara att jag inte orkar.
Men sen åandrasidan vem orkar ser ut som ett drägg som precis bott i en höstack större delen av livet?
Skulle inte tro de nej.
Så jag ska fixa mitt hår.
Måste finslipa på min stil med va, har bott i min gula tröja och nej det är inget fel med gula saker. Men aa. Jaja, energi, can I have some? Nehe.. Booring.

Ja just de, nu måste jag skriva min engelska uppsats, läsa två böcker men allra först ska jag försvinna in i första världskriget, så intressant och roligt!

IRONI är dagens sanning.


RSS 2.0