It was only a kiss

Idag, ikväll har jag umgåtts med världens bästa och snyggaste Broe!
Vi har tagit en promenad längs ett vackert Halmstad såhär i höstsolen och kylan. Det var ytterst lovely. Nästan så vi blev sådära fridfulla - ungefär som en buddistmunk :)

Sen så har vi allmänt snackat skit om allt vi har gjort, det vi inte borde gjort och saker vi bör göra. Riktigt mysig kväll måste jag säga. (LÄS MIN BLOOOOGG, Den däääära xxx, lotusros etc)

Och imorn bitti tänker jag förgylla mitt liv och min morgon med en morgonpromenix med Broe!





BROE, du gör mig SÅÅÅÅÅÅHÄR glad!!!! Bara så du vet :D

Ps/ Eldade typ upp mina fina röda dojjs jag fick av Vladde idag :(

Remember me

"Gandhi said that whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it because nobody else will. Like when someone comes into your life and half of you says: "You're nowhere near ready". And the other half says: "Make her yours forever". Michael, Caroline asked me what would I say if I knew you could hear me. I said: "I do know. I love you. God, I miss you, and I forgive you."



-/ Idag saknar jag dig så mycket att det finns inga ord i världen som kan beskriva det. Jag hade kunnat offra allt för att få vara i den närvaron som har fått mig så levande att jag inte finner några ord.

 

-/ Idag finns det inga ord som är tillräckliga.



Sagt och gjort med kärlek.

Jag må vara sjukligt övertrött men jag är ganska nöjd ändå! Min tröghet har iaf nästan åstadkommit ett helt A4 som handlar om vad? Ja, efter en 20 sidig artikel på engelska så fattade jag på sista sidan att det handlade om den offentliga sektorn. SJUKT SPEXIGT!

Saker som suger;

  • Min salami är SLUT
  • Mitt godis är slut
  • Colan är avslagen

JAJAJAJAJA!!!! INTERNA SKÄMT ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!!!



Jag och Broe december 2008 (- fina tider!)


Tonight

Om jag inte hade haft några planer ikväll så hade jag tagit en FET sömntablett för att vakna upp om en vecka eller aa iaf imorgon. MEN ICKE.
Imorgon får jag fan ta tag i mitt liv, .. Spelar ingen roll hur mycket jag än färgar håret eller ändrar om i min lägenhet. Synen i spegeln är lika tragisk.


VAD HÄNDE MED MIG?! Vart tappade jag bort mig själv?!

I will follow you into the dark.

Minnen.
Minnen.
Minnen.
Minnen.
Minnen.

Hundratals minnen, hundratals ögonblick.
För och nackdelar. Med allt.

I do believe it's true,
that there are roads left in both of our shoes.
But if the silence takes you,
then I hope it takes me too.
So brown eyes I'll hold you near,
cause you're the only song I want to hear;

A melody softly soaring through my atmosphere.


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars; I could really use a wish right now



With every appearance by you, blinding my eyes,
I can hardly remember the last time I felt like I do.
You're an angel disguised.

And you're lying real still,
but your heart beat is fast just like mine.
And the movie's long over,
that's three that have passed, one more's fine.

Will you stay awake for me?
I don't wanna miss anything
I don't wanna miss anything
I will share the air I breathe,
I'll give you my heart on a string
,
I just don't wanna miss anything.

I'm trying real hard not to shake. I'm biting my tongue,
But I'm feeling alive and with every breathe that I take,
I feel like I've won.
You're my key to survival.


For Emma, Forever ago

Jag kan inte med ord förklara hur sugen jag är på apelsinjuice just nu, hela min kropp och själ och sinne och hals och svalg skriker efter apelsinjuice. FAN att det inte funkar med vatten. Oboy kanske? Hm.. Snacka om lyxproblem, eftersom jag hade kunnat gå till hemköp och köpa det men jag anser att det är för kallt och alldeles för långt. Hade det varit sommar så hade jag inte ens tvekat!

Jag har en låt på repeat och säkert haft det i en timme nu, kul jul. Jag gillar den så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Ibland, bara ibland, eller nej ofta - är jag lycklig mitt i sorgen. Inte för att jag sörjer så värst, men mitt hjärta gör. Ja iaf, jag bara är lycklig på något sätt. När jag släpper taget och minns allt det fina, när jag låter det bittra försvinna. Det gör mig sorgsen fast jag är så tacksam. Jag finner inga ord. JAG ÄR SÅ TACKSAM, för allt jag har, för allt jag har fått, för allt jag lär mig, för att jag genom misstag blir starkare. För alla er som en gång knäckt mig, trampat, spottat, krossat mitt hjärta - tack vare er är jag så himla stark och det är med ren tacksamhet som jag önskar er all lycka i livet och ler när jag ser er.

Och med sorgset hjärta och ibland med tårar som jag saknar så mycket att det gör ont. Men saknad visar bara att det betydde något. Det är det som betyder något. Jag ångrar inget jag har gjort i mitt liv, och kommer antagligen inte ångra något sen heller.



För att min älskade Kajsa gav mig den finaste födelsedagspresenten som finns!


Notis; Jag är rödhårig igen! Jag har hört att förändring är bra, så då kör vi!

I believe that love should be a reason, to give and get back in return.

You were so warm

If you leave, I won't cry
I won't waste a single day
But if you leave, don't look back
I'll be running the other way


Så himla ogenomtänkt och dumt att gå ut och dricka alkohol, när man inte är på topp i varken sinne eller humör. Så istället för att spendera söndagen till att mysa att den ljuvliga gråa, regniga hösten har kommit så sitter jag istället med en fruktansvärd huvudvärk och en varm kopp kaffe. Sen sitter jag även med hundra tankar om varför jag beter mig på ett visst sätt när jag har alkohol i kroppen. Om det jag säger är sant eller om jag ljuger?! Fast å andra sidan så vet jag om att jag inte ljuger, jag kan däremot ha en tendens till att överdriva lite smått. Men sen fick jag ju faktiskt sagt allt jag ville säga, och jag är egentligen bara tacksam. Sen att jag tvunget skulle gå ett steg längre är för att du var ett substitut för något annat jag vill ha och längtar efter. Eller nej, det där var elakt sagt.

Vi kan säga såhär; jag vet inte hur eller varför jag ens försöker få ordning på de tankar och känslor som snurrar men en sak är iallafall säker, det jag känner för vissa saker, har blivit så extremt mycket starkare.

 



Jag kan inte beskriva min saknad med ord, men gudarna ska veta att det gör ont.


Varje hjärta har en hemlighet.

Regnet strilar ner från himmeln, så som det har gjort en veckas tid nu.
Att äta kall mat gör att benen i min kropp som redan fryser blir is.
Det är kallt, kyligt i hörnen, ungefär som hela Sveriges befolkning.
Kyligt.

Idag fick jag frågan att om jag tänkte bortom diverse saker, och sedan tänkte på vad jag ville göra med mitt liv, vad det då skulle innefatta. I mitt sinne vet jag redan svaret, svaren. Att låta tystnaden tala och drömma sig bortom de regntunga molnen var lättare än att uttrycka svaret, som vi båda redan visste skulle bli. Eftersom vi båda i just detta nu, har samma svar på den frågan.

Well, nog om detta. En dusch i femtio grader ska nog få min kropp att tina några grader iallafall.



Varje hjärta har en hemlighet, på tisdag kommer jag föreviga min.

You can be empty and I can be right here empty with you


Utan dina andetag

Jag kan inte förstå alls hur sjukt allting egentligen är. Hur allting kan förändras på 1 sekund. Att det är ögonblicken som förändrar dig, få ögonblick. Men också ögonblick av fullständig lycka. Efter några dagar i skymundan från folk, fast med mina egna tankar, känslor i en stad som kväver mer än den befriar så måste jag på något sätt säga att jag har kommit fram till att mitt hjärta har hamnat i harmoni. Inte med situationen jag är fast i här hemma. Utan det jag har fått uppleva, sånt som jag aldrig trott existerade. På något konstigt sätt så tycker jag att det är mer värdefullt än allt annat jag har upplevt.

Valet att lämna ett desktruktivt förhållande var en lättnad, känslor fanns det, men inte tillräckligt. För även om din ena halva tvekar och säger att du inte är mogen, medan den andra säger gör honom din förevigt. Så är det den halvan du ska lyssna på. För allt som vi gör som egentligen är ganska meningslöst blir meningsfullt ändå, för vi måste fortfarande göra det. Eftersom hela jag var i tvekan, efter alla dessa on/off, så var beslutet enkelt. En befrielse. Det kan också tyckas att man aldrig ska nöja sig med det man har. Inte om det du har inte är 100% underbart.

Efter de känslor som slog mig medvetslös av lycka kom över mitt hjärta så kan jag ärligt säga att jag aldrig någonsin kommer nöja mig med mindre. Jag vet nu, att kärlek vid första ögonkastet faktiskt existerar och jag vet om att även om tiden inte väljer det mitt hjärta vill så har jag fortfarande upplevt det. Jag har fått uppleva det alla människor vill göra och jag kan helt ärligt säga att även om du har världens tyngsta ryggsäck, hur rädd du än är för att bli sårad och hur långt avståndet än är så är försvinner all tvivel när du har hittat rätt. Jag har hittat hem. Och jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag gör det ändå; kärleken har inga gränser, det är bara vi som människor som sätter dem.

Jag tror nog att jag ska börja skriva på min bok igen. Jag har fått tillbaka mina känslor också mitt hjärta.
Ledsen, men samtidigt glad.


I could really use a wish right now


I'm yours to keep

Something in your eyes, makes me want to lose myself
Makes me want to lose myself, in your arms.
There's something in your voice, makes my heart beat fast.
Hope this feeling lasts, the rest of my life.
If you knew how lonely my life has been,
And how low I've felt so long.
If you knew how I wanted someone to come along,
And change my life the way you've done.

Feels like home to me, feels like home to me,
Feels like I'm on my way back where I come from.
Feels like home to me, feels like home to me,
Feels like I'm on my way back where I belong.

A window breaks down a long dark street,
And a siren wails over my head.
But I'm all right, 'cause I have you here with me.
And I can almost see through the dark there's light.
If you knew how much this moment means to me,
And how long I've waited for your touch.
If you knew how happy you are making me

I've never thought I'd love anyone so much.

Love the way you lie

Precis hemkommen från den bästa veckan i mitt liv. Där jag för en gångs skull inte kan finna ord för hur lycklig jag har varit och hur lyckan tog sönder min kropp av alla skratt, gemenskap, närhet. Perspektiv är ett bra ord som stämmer in, för det är det jag har fått.

Och de känslor som snurrar runt i min kropp just och som tär på mitt hjärta, min själ och mitt sinne är inget jag kan dela med mig av då jag anser att det skulle göra mer skada än nytta för de som skulle få veta. Jag vet iaf om, att det kommer ta tid innan jag kommer ta mig samman.
Till dess kommer jag försvinna ett tag. Försöka komma på en lösning, eller flera.

Men lyckan, som inte kan beskrivas i ord kommer i ett härligt bildregn istället.





















Okej, ett urval av 500 bilder, och nu avgår jag.

Every time I close my eyes

Jag skulle springa efter men trampade snett.
Det är inte hur man har det .
Det är hur man tar det.
Hur kan du veta säkert,
hur kan du veta klart,
innan du ens testat.
Hissnande tankar som vi båda tänkte
som jag tänker nu.
Lita på mig.





RSS 2.0