Du dödar mig med ditt oförstånd

Jaha, då var man inne i tentaperiod och jag HATAR det. Jag känner mig så sjukt trög alltså.. Detta funkar bara inte alls NOT i helvete.. Därför tänker jag nu rada upp några punkter;

  • VEM FAN BRYR SIG OM organisering och ledarskap?
  • OCH vad hjälper det mig att ANALYSERA hur folk som är enhetschefer ARBETAR?
  • VARFÖR måste jag EMILIA "FEL" LUND skriva 10 sidor om det?
  • Varför vet jag inte ens hur organisationen är uppbyggd?
  • Varför föddes jag trög och med noll inspiration till sådana här saker?
  • VARFÖR STUDERA JAG PÅ DENNA LINJEN NÄR ALLT SOM JAG LÄSER TRÅKAR UT MIG VÄRRE ÄN ALLT ANNAT?
  • VARFÖR var jag inte SKIT duktig och pluggade sönder i gymnasiet så jag hade fått vara i GÖTEBORG och pluggat PSYKOLOGI NU!?!?!?!
  • JAG VILL BLI PSYKOLOG OCH INTE NÅGON JÄVLA CHEF!!!!!!!!

Okej, de som har svaret på mina frågor får med all säkerhet höra av sig till mig. Svarar jag inte så har jag nog drunknat i mitt kaffe och ligger och ruttnar i garderoben.

TACK PÅ FÖRHAND!!!!

PS/ Min nya kärlek heter MUSE


I've got nothing left to loose

Är som sagt i Göteborg nu ju.. helt underbart!
Och jag har verkligen INGET behov överhuvudtaget att åka hem igen.
Eller jag borde ha, men något säger mig att något inte är bra.
Så jag droppar och väljer att känna att jag inte har något behov av att åka hem igen.

Så nu njuter jag av en härlig solskensdag i GBG, och Liseberg imorn!
Jag och mitt nöt Kriss, vart ju en håårsmån från att få böter på 1200 spänn igår.
MEN VI KIRRADE BIFFEN!
Rune, är en fin man, plus att vi lyckades få gratis öl av hans fru! KAN det bli bättre än så?
Nej skulle inte tro det!

Nej nu ska jag droppa, fixa sista på tentan och sen mysa med Kriss, innan vi tar oss an solen på allvar.
I'm lovin' it!




Oh baby dont you know I suffer?
Oh baby can you hear me moan?
You caught me under false pretences
How long before you let me go?

Watching you's the only drug I need

DAGEN D!!!!!!!







HON ÄR SÅ JÄVLA NÖJD!

Inatt ska jag få mysa med mitt hjärta och sen drar jag till världens bästa Kriss och världens bästa Gööööööötebooooooooorg!!!!! :)


Saved by the bell

Just i detta nu är jag så lycklig att jag vill gråta. STORA lyckotårar. Jag är så lycklig, jag är världens lyckligaste. Jag har allt jag någonsin har önskat mig och MYCKET mer därtill. Hjärtat värker av fullkomlig lycka och jag, jag är hel. Komplett, fast med allt det dära extra.

  • Jag har solat och druckit öl hela veckan med världens bästa vänner.
  • Jag har världens bästa pojk/flick-vänner.
  • Jag har åkt massa longboard.
  • Jag hade världens bästa fylla och utgång igår.
  • MIN BROR STÅR PÅ SVENSK MARK IMORN!
  • Jag har hittat någon som är otroligt fin och som tycker att jag är finast i världen.
  • Jag ska gå på bal med Mange på Vadstena slott!
  • Jag ska till Göteborg och världens bästa Kriss i veckan.
  • Jag är så jävla kääär.

Jag har just nu världens bästa liv, nästa anhalt, bakfyllemys hos Andy! HON ÄR NÖJD!!!



Vad är en bal på slottet?


I'm not the type of girl you need

Vladimir Hedberg, du kommer alltid att vara och har alltid varit mannen i mitt liv. Du är det bästa som finns i hela mitt liv och för dig skulle jag kunna gå genom både eld och vatten. För mig är du kärlek. Du är som luften i mina lungor och genomskinligt grå blir jag utan dina andetag!
(Var bara tvungen att ha ett moment of weakness nu, han är min största kärlek här i livet och friheten delar vi på, jag älskar dig över allt annat!!!)

Vart på praktik igår, yeahyeah.. Sen, sen, sen, sen, sen, sen färgade jag Malins hår - hon är förövrigt ett kioskmongo!!! HAHAHA fan så fult det blev!!! Jag skrattade så magen gjorden vurpor och kissade nästan på mig!!! Så vi fick färga om det innan det blev helt OK.. .. .. Förjävla fint blev det tillslut! OCH SEN åt jag chååååklad och det gör jag FAN aldrig OM... Men gott var det iaf ett tag..

Sen fick jag mysa sööööönder, åååh så mysigt faktiskt..
ANYWAY!!!!

JAG VILL VARA FRI, FRI SOM EN FÅGEL!!!!
Inte en fågel i bur..

ÄSCH jag droppar och nu ska jag fixa Brunte darlings håååår!




Seventeen forever

Måste bara ge CLEAR EYE en fet hyllning!!!
KAAABOOOOM säger det och sen är bakfyllan iaf borta i dina ögon!
Så Clear eye - du är min frälsare och vän!


Ja vafan, dimman kom som utlovat och idag vaknade jag med världens freeeeschaste hår och en svullen hand! Hade jag kul igår? Var jag där? Och vad hände?
KLART JAG HADE KUUUUUL!!!

Fick nästan stryk av idiot-Johan, för att han sa att han ville putta ut mig över balkongen och för att jag sa att han var äcklig. Jag ville spy när jag såg honom. WELL, han var nydumpad.. KONSTIGT? Helt sjuk i huvudet!

Sen fick Kidda för sig igår att INGEN kände mig bättre än honom; Ja Emilia, du är verkligen flickvänsmaterial, drömtjejen och den som får dig kan skatta sig lycklig. MEN jag tror verkligen inte att någon kommer få dig. Du är alldeles för svår och din kärlek till dina vänner och spriten gör att du inte vill ha någon mer i ditt liv!

Så ni som inte känner mig så har ni tydligen fått världens bästa förklaring här.
NEJ, nu väntar jag på min man och min sol Kajsa och sen ska jag hem till världens bästa mamma och bara goooosa :D

Puss från FEL som har FEL i huvudet allra mest!

Unfaithful

Och nu tar jag ett djupt andetag och ett försök till att trycka ner allting i lådan.
Armarna värker, hjärtat värker men det måste gå.
Det bara måste gå.
Det bara måste lösa sig.

Så jag släpper taget lite till och trycker ännu hårdare.
Släpper taget helt och försvinner in i dimman.
Jag får ta tag i detta imorgon.
Det bara måste lösa sig.

I know only time can heal scars so I'm ready when you are

Herrejesuskristusguuud vilken kväll det blev i onsdags, redan vid 7 vart jag full och sen gick det bara mer eller mindre utför, det klipptes det fixades, det shottades. Det gjordes mängder med dumheter; Nej hon kan inte hjälpa dig hon hånglar. MEN be henne att sluta dåå.. Njae, alltså det går inte.
Trade kom upp och avklarades för vissa. Herremingud...
VILKEN KVÄLL!!! Iaf det som minns.. HAHA..

Vaknade upp igår, efter ca 2 timmar sömn, för att se att håret såg värre ut än ett råttbo, på med myskläder och ta sig samman för att hjälpa mamma hela dagen. VÄRSTA bakishumorn alltså, men det var ganska trevligt. Kunde börja skratta åt min syster bara jag tänkte på att hon såg ut som en häxa, ... HAHA

Hem igen för att mysa med André och Brunte, lika bakfulla som en annan, för att sedan ha pizzahäng med Slemma för att sedan avsluta dagen med så mycket skratt att magen gick sönder. För att sedan slippa sova själv. För att sedan vakna med en träningsvärk som kallas duga. Har jag blivit överkörd av en traktor? Känner mig mer trasig än hel alltså. FY...

IDAG, ska jag försöka ta mig samman, för att sedan inta ett fint alkoholintag för denna helgen.. HON ÄR NÖÖÖJD!



Hur snygga? - FÖR SNYGGA!!!!

Leave out all the rest

JO, i lördags fick jag till en riktigt fet och fin fylla, det vart mängder med folk och vi vart happyfaces hela gosiga bunten. Min man och jag blev fulla och han vart sedan arg för att någon hade äggkrig mer eller mindre i hans lägenhet, väldigt mys må jag säga. (En liten note; han gjorde senare under kvällen slut med mig över sms fast jag tog tillbaka honom efter hans otroligt söta förlåt dagen efter - vi bestämde oss för att ha ett öppet förhållande då det aldrig skulle gå vägen annars)

Söndagen låg jag och smådog i soffan innan jag vart på möte och sen lyckades gå vilse på Linehed! HIMLA begåvat må jag säga!!! :) Däckade gött sent söndag natt för att vakna upp måndagmorgon riktigt utvilad och glad, hade sk8tskola och pannkakår, vilket resulterade i en fet sträckning i benet, men ack SÅ TREVLIGT det vart!

Gosat med Loppis idag och hämtat overaller för att förbereda inför morgondagens feta all in fylla!!! OTIPPAT? Blev faktiskt jätteglad när jag såg att fnasket kilat stadigt - well done my dear!!! :)


Sen så har jag vart lite besviken åt mina vänner som bör sluta tjura när jag är glad för att jag inte längre är lika tillgänglig vilket jag är men vilket de inte förstår. VÄNSKAP - hur kan det egentligen resultera i kärlek? SLUTA GILLA MIG SÅ MYCKET - ni gör situationen hemsk för mig.

Allt för mig idag!!! HEEEEEEEEEEEEEEEEEJDÅÅÅÅ puss osv från FEL.


Someone told me that you are coming home

Jag tog mig samman efter mitt illamående breakdown igår, så droppade grinchenbrallorna och hoppade i en fräääschare outfit och pallrade in till mina gospojkar i staden, och drack en öl (!!!) Duktigt kan tyckas och framförallt så tycker jag att det är sjukligt duktigt.

Min fina Kajsagoskvinna blev nog tankad som ett ägg, ingen blir förvånad.. ANYWAY, drog och myste med Andy och min man Maskos. Efter stora mängder med kärlek, drog vi till systemet och införskaffade lite bullar och laktosfri mjölk! HON ÄR NÖJD.

Sen MAX, är äckligt. Jag ska sluta äta sånt denna helgen. :)

WELL, babyboo, ikväll blire mysmiddag också kallat karatefylla! Hon är pepp!

TJAAARÅÅÅ

Look who's dying now

Tänker göra ett tappert försök med att börja skriva blogg igen, eftersom min bok har fått ta en tidig semester till ca juni månad så behöver jag ju skriva ner saker någonstans så jag kan komma ihåg vad jag gör och inte gör. Ungefär så.

För det första så har jag lust att ge mig själv en stor JÄVLA käftsmäll. Att jag aldrig tänker på vad jag stoppar i mig liksom. Typ som nu, krängt creme fraiche chips - VAD TRODDE JAG OM ODDSEN? Att min mage inte skulle protestera eller? Eller tänkte jag ens på vad jag åt? Just nu mår jag så illa att jag vill sätta ett skott i pannan på mig själv. Första tanken var maginfluensa, sen bara BAAAAM, tändes det ett ljus ovanför huvudet som berättade en annan sak. Så pantad jag är dåååå! Jag vart ju förfan sugen på att öla med Maskos och co ikväll. Tror nog mer att jag kommer duscha av mig all skit som min kropp är ingrodd i innan jag dör litegrann under mitt varma täcke.

Jag är inte direkt känd för att vara smartast i stan, mest vimsig! Blää..

Jaha, är ute på praktik just nu och TRO mig, jag sover nästan i genom de fyra timmars långa mötena som man tvingas vara med på. Ganska intressant är det iofs så jag hade hoppas på att inte somna, men när jag måste vara tyst och bara lyssna klockan åtta på morgonen så kan alla räkna ut vilken zombie skalle jag har just nu..

En liten NOTE också, om några veckor står min kära bror på svensk mark!! Och vem gillar detta så mycket att hon nästan glömmer bort sitt illamående?! JO JAG! :) Har inte sett hans face på 6 månader!!! FÖR NIIIIICE.



Annars så öser jag kärlek runt omkring mig och vem gillar detta då? Antagligen alla som får ta del av min kärleksfulla sida och mitt otroligt söta happyface som sprider så mycket glädjeeee (Kom ihåg, att ironi är en del av min vardag) HEJJA



Rosé när det var som allra bäst! (April 2009, jag vart halvt kär i mig själv och alla andra som såg ut som lik :))



Och såklart min vackra tös och jag ett nyår sådär bara!!

Jaha, allt för mig idag och kom ihåg gott folk;

Ångra hellre något ni gjorde än ångra de saker ni aldrig gjorde!

Puss från FELET alla älskar.

I'm all in. I'm all in for tonight.

I snart 3 år har jag hållt löfte efter löfte till mig själv och under en sjukligt kort tidsperiod så har jag redan brutit de flesta.. Kommer jag inte ihåg hur det var? Hur det kändes? Att jag ens har orken att utsätta mig för det här igen.

Jag har lämnat en trygg zon, där det jag gick på var mjuka röda kuddar och runt omkring mig hördes skratten och lycka i alla dess former, jag var en del av det. Vi alla var en del av det. Tills jag beslöt mig för att lämna min trygga zon och ge mig ut mot sådant som kan vara så fruktansvärt smärtsamt ibland att du hellre dör än att ta ett andetag till. Se det mer som att du går på mängder med glasskärvor med en förhoppning att en kortvarig lycka som glimtar till emellanåt skulle vara värt att utsätta sig för blod, svett och tårar. Förr i tiden när jag gick på dessa glasskärvor som var ett försök att hitta hem, hitta rätt, hitta lyckan hade jag världens bästa skor som tog mig enda fram för att sedan under en sekunds tvekan skicka mig rätt tillbaka till helvetet. Smärtan är tyvärr det enda jag minns. Hur hårt fallet tog, hur ont det gjorde när glasskärvorna trängde sig in i kroppen och framförallt hur dem nästlade sig in i hjärtat.

Och nu är jag fast i denna otrygga zon, där smärtan känns vid varje steg, där rädslan sitter som en klump i halsen. Och frågan som maler inne i huvudet; är det verkligen värt det?

RSS 2.0