...............

Det kommer stunder, när det är mörkt och känslan av att andas gör sig påmind av ett konstant huggande, så som någon försöker gräva sig utifrån och in via din ryggrad, huggen går djupt för att kunna ta sig igenom både märg och ben. Under tiden andas du, du fortsätter andas, för det är just det du har lärt dig. Att andas. De ögonblick du väljer att sluta dina ögon, drömmer du. Saker som har hänt, saker som försvann, saker du hade ändrat på. Genom dessa drömmar får du huggandet för en kort sekund att försvinna. Kyla, mörker och vita stora snöflingor lugnar ner dina nerver, som en sövande dos, kan du för en stund ramla in i lugnet. Men lika snabbt som du vaknar upp och inser att din dröm endast var en dröm, försvinner lugnet du så falskt lurade din kropp med. Ibland hjälper det inte att klippa och klistra något som en gång var så vackert och oförstörbart. Du sitter bara och undrar när den tid är kommen, den dagen du går upp på morgonen och känner att nu är det nästintill nytt igen.

Men om du väljer att tänka ett steg längre, så kan du inte förstöra något som redan är sönder. Och vad mig beträffar så lämnade jag det därhän för många år sedan, ett nytt år, nya möjligheter och en ny start kommer aldrig att ändra på det faktum att jag lät dig förstöra så otroligt mycket, och det kommer inte heller kunna ändra på den möjligheten att jag tänker eller vill låta det läkas. För så länge det är förstört, så behöver jag inte heller kasta mig utför en klippa omöjlig att besegra. Du kanske undrar var det var som egentligen hände. Det undrar jag i mitt stilla sinne också, för att gå bakåt i tiden, lämnar stora minnesluckor och de svaga minnen jag har är en dimma där skillnad mellan verklighet och dröm är obefintlig.

Det enda som jag egentligen kom ihåg när telefonen ringde och din upprörda röst berättade vart du skulle, var en tyst tårfylld viskning av någon som sa "snälla ta mig med dig".

I'm so sick of being so serious






Denna brud är så galet jävla grym och snygg att jag smälter av avund.
Ge mig hennes utseende och jag ska aldrig mer klaga i hela mitt liv.
Och hennes musik då, SÅ JÄVLA GRYM.


Årssammanfattning.

Vinter;
Det nya året började i all sin enkelhet väldigt nyktert. Vi hade ett fint nyår och hängde med de allra bästa. En födelsedag kom och försvann, fast etsade sig ändå vackert kvar i minnet, efter rollspel och dockteater. Träffade en fin människa ett tag, som idag är en ytlig bekant. Det där med att bli kär i mig på två dagar är en desperat gärning efter ett förhållande. Jag fick hånglat en del, så var nöjd med det ändå. En gammal vän var borta under hela vintern, och tur var det efter hundra gräl och dispyter. Några 25 års fester kom och gick, gjorde bort mig duktigt under 3 fylledagar på en vecka, mer än vad jag brukar göra på ett år. (Det skulle sedan komma fram att detta var bara början på ett rent fylleår). En roadtrip på 130 mil avverkades i sin enkelhet över en iskall fredagnatt med min fina Kajja och Mr Mask. En vän skulle även komma att gå bort under en iskall onsdag, för att veckan efter ha möjlighet till ett farväl som etsade sig fast och lämnade kvar ännu ett djupt sår, som med tiden läker ut till ett vackert ärr. Blev sedan utsedd, till att vara en av de tre som skulle senare hålla i årets nollning. Just då, undrade jag faktiskt hur i helvete jag tänkte. Jag var en utmattad själ.

 

Vår;
Våren kom och våren var galen och helt fantastisk. Gjorde några tripper till GBG, och det var fint. Vi festade, hårt och glömde tanken på morgondagen. Förberedelserna inför kommande nollning var ett faktum och vi slet som djur för att få ihop både nollning, skola och umgänge. Under denna tid kommer även en fin pojk in i mitt liv, som senare skulle bli någon jag vart kär i, och sedan blev tillsammans med. (Mer om det senare).. Vi köpte biljetter till Green Day, för att vi ansåg att det skulle göra vår början av sommarlovet till det bästa.



Sommar;
Sommaren började för oss, med en helt fantastisk helg. Med en hård avslutningsfest för skolan och för att fira in sommarens galenskaper. Oboy, vad vi gjorde det bra. Vi var helt fantastiskt galna, fulla och styrde upp så ofantligt många dumheter. Detta skulle bara vara början, på de svek som jag gjorde mot han som jag tyckte var väldigt fin då. Och sommarens galenskaper, skulle även bara vara början på de svek jag själv fick uppleva. Jag och Emma levde ett tag samboliv, vi arbetade ihop, vi bodde ihop, och vi festade. Det var mängder av parkhäng. Det var galna fester (speciellt de gånger jag blev singel under några dagar). Och vi mer eller mindre drog ner oss själva i fördärvet, men herregud vad roligt vi hade. En dag utan en öl fanns inte på kartan. Och alla dessa blåmärken som skulle pryda vår kropp att folk i vår närhet skulle komma och tänka att vi nog misshandlade varanda. En gammal vän kom tillbaka och med denne, spenderade jag mycket tid, att jag glömde han den andra, mer än en gång. Det blev fuskdejtande, som slutade rent kaotiskt. Men ack, levande var jag. När sommaren började lida mot sitt slut, bokade jag och Emma en resa till utlandet, för att få någon semester innan vi skulle ta oss an skolan igen. Nollningen drog igång, långa dagar, tusentals timmar av arbete och blod, svett och tårar korsade våra vägar. Vikten raserades till ingenting och orken låg på minus. Någonstans på vägen försvann min fina pojk, för gott hoppades jag innerst inne, men icke. Nollningen tog slut och det var det roligaste jag gjort detta år, trots de förluster och energilösheten som uppkom under vägen. Jag och Emma ändrade om i sinnet och packade väskan, och jag gjorde inofficiellt slut med han den dära, för gott. Resan var lycka som inte kunde beskrivas med ord. Känslor som vi trodde hade slutat existera tog sig sin plats i våra hjärtan och sinne igen. Och veckans galna festande och umgängeskrets gjorde att vår livslust och energi började på nytt brinna i våra kroppar.



Höst;
Hösten kom fortare än fortast och den energi jag trodde var tillbaka försvann ganska snabbt igen. Skolan hängde som mörka moln och lusten av att resa och se världen gjorde sig åter igen påmind så som ett piskrapp på käften. Kajsa gav mig en underbar födelsedagspresent som är ingraverat förevigt. And I'll love until the day I die. Efter ett mindre breakdown tog jag emot höstens vackra färger och de miljoner timmar av plugg och, det gick. Sarah kommer under denna tid in i mitt liv, för att föralltid stanna. Att festa varje helg blev ett självklart kapitel i våra liv och det är nog också så det kommer att fortgå. Under alla dessa knasiga fester, fick jag hångla tills jag nästintill tröttnade. Men som Amie sa; Ja vi vet ju alla hur mycket du älskar att hångla. Gisse ankan, kom tillbaka i mitt liv och efter det har det varit väldigt givande samtal om prat om allt och ingenting. Det är fint. Hösten valde att övergå till vinter väldigt snabbt, och här sitter jag idag, med en hel del fantastiska minnen, en del svek som fortfarande svider i sin frånvaro och en ondskefull jul som äntligen lider mot sitt slut och framför allt tusen lärdomar rikare.



Årets vettigaste lärdom;
Inled inte något seriöst om du själv inte är seriös med det. Även om du tror att du är det men inte vet. Låt det istället vara. Och inled för gudsskull inget om du är mer sugen på att göra allt annat än att vara med just den personen, och till det sista. Inled INGET om du fortfarande har känslor för någon annan och besitter stora svårigheter att hålla dig ifrån den personen. Inled inte heller något, om du tror att det hade varit nice att vara kär, när du innerst inne vet att du inte kan bli kär.

Årets stora frågetecken;
Människor som blir bästa vänner med en människa på en månad. Det går, visst gör de det. Men som jag och Amie hade en lång diskussion om idag, de människor som är begåvade med alldeles för stort bekräftelsebehov och som försöker stjäla andras vänner och som sedan, är så pass intensiva att man på något sätt väljer att backa. Att de personer sårar, varje gång och aldrig tänker ett steg längre. Frågan är nog att de säkert gör det med flit. Men den stora frågan är; inser de aldrig att ENOUGH IS ENOUGH.

Nästa år;
Min framtid ser galet ljus ut.


I guess I'd rather hurt than feel nothing at all.

Umgåtts med Gisse som trodde att Grinchen var en loppa. Hängt med Loppan för att fixa det sista. Hängt med Laajnus, och med Piff & Puff, missade dock chansen att säga hejdå till K. Druckit varm choklad med Kajjan. Städat. Saknar Sarah. Idag är en sådan dag, jag vägrar gå upp ur sängen. Precis som jag skulle falla ner död eller något, trots att det inte är så troligt. Men jag vill inte gå upp idag. Kollade en film igår "all good things", se den inte. Jag mådde sämst, trots att den inte var särskilt bra. Vi slänger ner dig i en avgrund med ett svart förflutet. Ska fundera över om jag ska gå upp eller inte. På återseende.




The flames and smoke climbed out of every window,
And disappeared with everything that you held dear.
And you shed not a single tear for the things that you didn't need,
Cause you knew you were finally free.

And all you see is where else you could be when you're at home.
And out on the street are so many possibilities to not be alone.

Your heart is an empty room

What is there to answer
If I'm the only one
Morning comes in paradise
Morning comes in light
Still I must obey
Still I must invite

If there's anything to say
If there's anything to do
If there's any other way
I'll do anything for you

I was dressed embarrassment
I was dressed in wine
If you had a part of me
Will you take your time?
Even if I come back
Even if I die
Is there some idea
To replace my life



I'm not the kinda girl to get messed up with you

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖGSTA JÄVLA BETYG PÅ TENTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FAN så jävla härligt!!!!!!!

Underbar vecka att vänta med Gisse, gos med Olle, MysVlado kommer hem, Jonatan kommer hem..!!!
JAG MÅR FAN ÖVERBRA!!!!!!!!


TRÄÄÄÄÄÄDBRA som min kära träfru säkert säger!!

HEEEEEEEEEEEEEELL YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH



Hello

Min lördag igår var riktigt fin. Hängde med Sarah och sen joinade vi piff och puff.
Löste världsproblem med träd. TRÄD TRÄD TRÄD TRÄD.
Såg världens roligaste grej under dagen vilket jag var tvungen att underrätta Gisse om, looovely :)

Nattens sömn var kass, sög att sova själv kom jag på. Hosta och weirdoo drömmar om D. Saknad. Anyway..
K var iaf duktigt full igår, uppdaterade mig ganska flitigt om hans tillstånd tills han förmodligen däckade.

Nepp, nu ska jag ta mig an denna söndag, med plugg med Emma o Oskar, och en liten smitning till Ida :)



I could stick around and get along with you, hello.
It doesn't really mean that i'm into you, hello.
You're alright but I'm here, darling, to enjoy the party.
Don't get too excited 'cause thats all you get from me, hey.

Yeah I think you're cute, but I really think that you should know.
I just came to say hello, hello, hello, hello.

I'm not the kinda girl to get messed up with you, hello.
I'ma let you try to convince me to, hello.
It's alright I'm getting dizzy just enjoy the party.
It's OK with me if you dont have that much to say, hey.

Kinda like this game but there's something you should know.
I just came to say hello, hello, hey, hey.





Men hey, det är okej att spåra ur.

Igår fick jag höra det roligaste påståendet om mig som någonsin har yttrats. Det var ungefär såhär; Vilken tjej byter kille oftare än vad hon byter hårfärg. Detta är tydligen jag. Jag tyckte det var hur spexigt som helst.

Igår kom K för att ta hand om mig och se där jag mår sjukt mycket bättre idag, lovely. Drog några filmer och alltför salta pannkakor, what to do, what to do. Det var nice iaf.

Min lördag spenderar jag med Emma, plugg o pepparkakor. Sen ska jag gosa med Sarah :)

Söta älgen hade langat upp finfina bilder från en summering av 2010! :)
















KÄÄÄÄRLEK

I change my colour for you

Sjukt opeppande att jag fortfarande är sjuk. Men men..

Har spenderat några dagar hemma hos min mamma, hon är grym. God mat, god dryck och lite kärlek. Hann också få både kvalitetstid med syster och Ebbson.
Drog hem imorse, haft diverse telefondejter, Kajjan kom på besök och lyste upp min dag.
Sitter just nu o funderar på om det är värt att låta K komma för att ta hand om mig, vill inte att stackarn ska bli sjuk, men samtidigt är det sista gången vi ses innan han åker hemåt. Tåls att fundera på.
Hade velat träffa Sarah med juuu... ååååå 

Dags att återgå till mys med myself.

PUSS


Swim - music box

Hur man vet att man suger på att göra knäck; de är fortfarande inte hårda efter 24 timmar i frysen. Men jag besitter andra skills, typ som att bli sjuk på en timme. Jag är dödens uttråkad! TYPISKT!

FACE DOWN

Idag har jag mött på en kärring, en riktig bitter kärringjävel på Hemköp. Jag tror hon älskar mig över allt annat. Kommer aldrig glömma henne, hon var så vacker!

Annars då. Jag är så sjukligt hej kom och hjälp mig bakfull! Fyihelvete. Helgen har varit galen, komplett galen. Lördagen var fin, fylla it was och allt hade flow liksom. Sen vaknade jag dagen efter och undrade i mitt stilla sinne hur i helvete jag skulle lyckas dricka den dagen. Jag mådde SÅ DÅLIGT. Jag ville dö. Min själ var i ständig smärta. Jag ville spy hela dagen, men nej jag blev full istället så jag var glad ändå..!!! Och asså shiiiiiiiiiiit vilken kväll det blev, HELFLIPPAD. Vi vart galet fulla, gjorde massa dumheter och bara öste oss sönder o samman. JÄVLA vad fint! Men idag dör jag igen, jag mår sämst, vilken jävla bakfylla! Min själ tar nog livet av sig snart, frågan är då om jag kommer bli en vampyr? Tåls att fundera på.. :)
Jag o Johooo ringade in mina vackra blåmärken jag fixat under helgen, elva nya! Inte illa, snacka om att vi kör repris på sommarens knasigheter :)
Världens bästa Karlsson kommer o hänger med mig, lika bakfull som en annan, så han och jag kan nog kirra en fin bakfyllekväll ändå, looovely! Han tror att clementiner hjälper mot min bakfylla?! Hm....

Åh, någon jag alltid och föralltid kommer att gilla är min tossunge. Herregud vad han är fin alltså. Utan honom i mitt liv blir det ingen drama. Vi är bäst på det, ihop. Bråka, bli vänner, mys, bråka igen, vara vänner, vara ärliga, vara blyga, ösa, hångla .. you name it. Han är fan speciell alltså.

SKULLE BARA SÄGA DET, nu väntar jag på mitt company! TJARÅÅÅÅ

Friday, I'm in love

Åh önskar att jag kunde dela med mig av Secondhand serenades senaste version av you & I men den finns inte att tillgå på youtube eller spotify bara soundhound. DEN ÄR SÅ LOVELY!



Så ni får den gamla dängan, ganska lovely den med!

I'M IN LOVE, I'M IN LOVE, I'M IN LOVE, I'M IN LOVE,I'M IN LOVE, I'M IN LOVE,I'M IN LOVE, I'M IN LOVE,I'M IN LOVE, I'M IN LOVE,I'M IN LOVE, I'M IN LOVE,I'M IN LOVE, I'M IN LOVE,I'M IN LOVE, I'M IN LOVE,I'M IN LOVE, I'M IN LOVE!

Picking up pieces

En tanke slog mig idag vilket mer eller mindre betyder att jag har använt hjärnan och faktiskt tänkt. När året nu lider mot sitt slut så är det många som yttrar sig med orden; "hoppas att nästa år blir så mycket bättre än det som har gått". Jag själv gör det också, varje år. MEN nu ska jag testa en annan grej. Jag ska utnyttja varje chans jag får och göra en miljon misstag bara för att jag ska ta lärdom av det. (Och nej, det betyder inte att jag ska hångla även om det är jävligt nice med hångel!)


Jag ska njuta av varje dag jag får, även de dagar jag verkligen inte vill gå upp för att ta mig an dagen så tänker jag göra det ändå. Varje dag som går är ett oskrivet blad i mitt liv och det är jag bara jag som kan fylla bladet med liv, ös och galenskaper. Och det tänker jag göra, varje dag!

Och alla dessa grejer jag kan göra bara för att jag kan, tänker jag göra. Bara för att jag kan. Som att klämma i mig en hel påse chips, ha tre-dagars-fyllor, vara smart, öppna alla dessa dörrar för att jag är i början på mitt liv. Jag tänker ha ångest varenda gång jag är bakfull, jag tänker fortsätta med att hata att vakna varje morgon för att sedan inse att jag lever.

Idag öppnade jag en magisk dörr, jag har TUSEN möjligheter. Och jag är så tossig att jag skulle fira med choklad vilket resulterade i "hej-kom-o-hjälp-mig-att-dö-smärtor". Så därför dagens lärdom; sluta ät det du inte tål Emilia!

Och som min kära syster frågade mig häromdagen om jag inte kunde lära mig att bli kär. Nej, jag ska nog inte lära mig det. För det är ingen skill jag besitter. Kärlek skulle sätta käppar i hjulen för mig och alla mina drömmar. Jag behöver inte kärlek. Jag lever på den jag hade för så himla längesedan, och så länge jag inte får något liknande så avstår jag helt. Men hångla, det gillar jag. Och det vill jag. Åååh vad jag gillar att hångla.

Spenderat en timme med Sarah i telefon idag, jag gillar det. Nu ska jag återgå till min chips påse och njuta av vetskapen om att jag har sovmorgon imorn, men jag hoppas jag vaknar pigg vid typ 8 så jag kan kolla på nyhetsmorgon och dricka kaffe! (Jag gillar det)




So now we've come upon the hardest thing I've ever done
It's telling you that I'm a mess
What sort of mess I mean is self-destructive gasoline
The kind that strips you of your best
And while I play instead the way that most would end up dead
You sleep alone at home and wish that I was in our bed
With this I'm telling you my color changes back to blue
How do I ask you this will you help me through


Ps/ Undrar vart i världen jag befinner mig om ett år, t o m mindre än det..


EBAY I MITT HJÄRTA



Kärlek de luxe!

Nu dags för seminarium och sedan julbord med mina bruds! Lovely!













(och en promenad bakåt i tiden med fina minnen och bruna ben)

KÄRLEK, hejdå!


true story

having sex is overrated
so is always getting wasted
designer drugs
and dead end jobs
and classic rock is so outdated
im so sick of therapy
and all the things its done to me
how can i be satisfied
when everything is overrated


En kylig fredag i början på December

Efter fyra timmars sömn är jag icke människa längre. Fyfan och försov mig gjorde jag också. Men nu tar vi oss an denna fredag och gör den till den bästa någonsin.

Förresten, denna låten är så övernice att jag inte finner ord.
Minnen, minnen, känslor. Love it!



Diary of Jane

Alltså, det förvånar mig att jag ofta faktiskt glömmer bort hur lovely människor jag har runt mig. Och hur fantastiskt de människorna får mig att må och framförallt, hur mycket jag skrattar. Och jag älskar allt dem gör, på gott och ont. Ni får mig fanimig att älska livet mer än någonsin. (Kan dra till med en klyschig kärleksförklaring att ni take my breathe away and so on. Och framförallt, ni får mig även att inse guldet i uttrycket; don't count the days, make the days count)..

Måste bara slänga iväg en liten notis; GISSE, jag hoppas du öser på tentan imorn! HEJA ANKAN, HEJA HEJA!!!

Anyway, varför jag har insett just detta idag är för att min Kiddo ringde mig igår och lät sådära lurig och busig som bara han kan o sa att han hade en julklapp till mig. Lovely tänkte o dumt att han sa det eftersom jag är nyfiken som att vår katt en gång hette Sören. SÅ idag kommer fanskapet hem till mig med min julklapp och vad är det inte där i dåååå! TA MIG FAN, asheta hörlurar som jag liksom ALLTID ha velat ha! I precis rätt färg o allt, jag blev så tossig att jag nästan hoppade sönder både honom o soffan! Efter typ tusen kärleksförklaringar och pussar så började jag tänka hur han visste detta. NÅÅ då hade jag ju givetvis svirat inom hans jobb o slängt ur mig att sådana lurar vill jag ju ha. Lika snabbt som jag sa det glömde jag bort. Men inte han.. KÄRLEK till honom! DU ÄR TA MIG FAN ÖVERLOVELY ATT JAG DÖR INOMBORDS.

För att fortsätta med min awesome dag så drog jag hem till Lajnus, och där fick jag en chokladtomte, (kompisss, det är en bra dag!) Och hade allmänt mys o glodde film o kirrade glögg o så. Fett niiice!

Nu är jag hemma, och ska typ upp om fem timmar, men hey vad gör det om hundra år om jag trött? För imorn ska jag få hänga med världens bästa Saraah!

Det enda som egentligen suger är ännu en komplettering, men aa som alla vet så är ju inte ekonomi min starka sida såatte!

TJIPOHEJ FRÅN MIG.



Nöjdtjej.nu


Desperate, I will crawl
Waiting for so long
No love, there's no love
Die for anyone
What have I become?

Something's getting in the way
Something's just about to break
I will try to find my place
In the Diary of Jane

Denna låt får joina mig inatt.

HEJDÅ IGEN!


Tycker att folk borde bry sig om det som är relevant.nu

Halvfull? JAPP. Arg? Nej Sur? Nej. Frustrerad? JAPP. Besviken? Nej. Irriterad? JA så in åt a helvete.

FYFAN vad människor beter sig så jävla barnsligt. Sen när skulle det bli makt krig om vem som ska få vara vad i nästa stab? Så jävla helfestligt är det INTE att vara det! IDIOTER.
Ja man är ju snygg iaf!



Såg bilder från tiden det var varmt, alla älskade alla. Det var sommar. Jag var ändå lycklig. Jag hade en pojkvän. Vi hade nollning, vi hade Turkiet.. ÅÅÅÅH, vad jag saknar Turkiet. Mestmest mest!
Tåls att nämna att jag är NÖJD med dagens situation också! Nästan lite för nöjd ibland. Nöjd över att jag gjorde slut med mannen i mitt liv, nöjd över kyla och snö. Nöjd över vänner. Och framförallt nöjd över att jag får sova hur länge jag vill imorn! :) (skulle vara mer nöjd om folk skulle sluta ringa men det är en världslig sak!)

Men Turkiet... ÅÅÅÅH.... Mitt hjärta värker.. Varför?
Har hört att en bild säger mer en tusen ord såatte..















You know that I'll protect you from all of the obscene

Jaha, jag kommer nog bli full idag. Fan så fint! Gasque är fina grejer alltså.

Annars så pluggar jag, hänger, dricker kaffe o sånt nice.
Ska köpa O'boy idag med!

Hejsvej!

Ps/ Gisela fick mig att åka på en nostalgi trip, Puddle of mudd nästa! :)


Oh nobody told me what you thought, nobody told me what to say
Everyone showed you where to turn, told you when to run away
Nobody told you where to hide, nobody told you what to say
Everyone  showed you where to turn, showed you when to run away

RSS 2.0