....

Now there's gravel in our voices
Glass is shattered from the fight
In this tug of war, you'll always win
Even when I'm right
'Cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it's sick that all these battles
Are what keeps me satisfied

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Oohh, I love the way you lie, oohh

So maybe I'm a masochist
I try to run but I don't wanna ever leave
'Til the walls are goin' up
In smoke with all our memories

This morning, you wake, a sunray hits your face
Smeared make-up as we lay in the wake of destruction
Hush baby, speak softly, tell me you're been sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me

Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, shove me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we’ll have each other’s backs, 'cause we're that lucky

Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills
You hit me twice, yeah, but who’s countin'
I may have hit you three times, I’m startin’ to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we're nuts, but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I’ll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I’m in my fuckin' mind, without you, I'm out it



Love the way you lie (part 2)

Jag är fullt medveten om mitt onyktra tillstånd och jag är även medveten om att så fort jag säger att jag ska ta det lugnt en helg, att det påståendet aldrig är sant. Jag lever i känslostormarnas paradis. .. Tåls att medge att jag har haft en sjukligt rolig kväll, där kanske en dänga eller femton kom ut för mycket..

Det össnöar utanför mitt fönster och jag har inte hånglat ikväll! CREEED! Sarah däremot, hahahahahaha :D ..
Däremot så tänker jag på världsliga saker.. Typ.. Saker man liksom inte riktigt kan skriva ner eller ens nämna även om man så skulle vara sjukt jävla full - ungefär det tillståndet jag befinner mig i - inte ens då är det OK..

Jag är den typen av tjej som oftast inte kan beskriva mina känslor med ord - känslor till någon då vaaa.. Utan jag gör det gärna genom musik osv.. Såhär bara langar jag en låt som jag en gång skickade till someone liksom;

 




Och tänk.. Jag liksom menade ändå vartenda ord, varenda mening. Allting. Och med dessa diffusa tankar gör mig inte smart någonstans.. Så nu tänker jag sova.. För jag vet att om några timmar gryr en ny dag och jag är fullt medveten om att det jag tänker och känner just nu kommer att vara obefientligt..



Men det värsta är nog.. Att jag inte vet vem det är jag tänker på riktigt.
Jag bara önskar att dem hade varit en och samma person.

Baby, I just wanna dance, I don't really care..

Fin lördag minst sagt. Ska förgylla er dag med hur jag och MickeJ skriver ett grupparbete. Här får ni ett utdrag;

Det bör också uppmärksammas att både Emilia Lund och Mikael Jingblad är begåvade med dålig syn, därav alla stavfel som eventuellt kan uppkomma under arbetets gång. Vi ber dig E.. T... att ha översyn med detta, då vi precis som du kan fela ibland och det är fullkomligt mänskligt. Generellt sätt händer detta X antal gånger per år, vilket inkluderar alla människor som finns i världen. För att kunna styrka våra åsikter, tankar och galenskap så ber vi dig genast att ta kontakt med våra föräldrar. Tyvärr kan tyckas, att de nu blir illa tvungna att erkänna för mänskligheten att de tappade oss för mycket när vi var små. Trots detta fenomen så anser vi själva att vi faktiskt är ganska normala, trots att det inte finns en specifik definition på var normal faktiskt innebär.

 

 Till Sarah!


Be my baby

"Det är i mötet med andra som vi finner oss själva"

Det är faktiskt mycket tankar som cirkulerar i mitt söta blodsprängda huvud just nu. Och det kan tänkas att jag är deppig, men det är jag faktiskt inte. Jag bara .. tänker, på världsliga saker.

Som till exempel det här med kärlek. Kärlek mellan två personer - en ganska festlig och unik grej faktiskt. Ungerfär omöjlig att uppnå men fortfarande väldigt trevligt, säkert på många sätt och vis. (Notis; sjukt ospexigt att jag hittar NOLL bra musik för mitt humör just nu.) För att återgå, kärlek. Liksom. Det finns så många olika sätt att se på det. Kärlek skulle kunna vara att hångla, med hur många som helst vilket jag själv anser är ganska spexigt. Men sen är det dära att i slutändan så vill man ju ändå hitta EN person som man vill hångla med hela tiden och man kan inte tänka på något annat hångel än den personen. Det är fint de, gäller ju dock att personen ska vara bra på det också.

Känns lite som att jag spårar på ämnet.. Mhm..

Kärlek. Roligt ord.
Det som är det häftiga med kärlek är faktiskt när man hittar någon, och faller direkt. Sådära hejdlöst ner i avgrunden för att inte veta när man kommer till botten. Alltså, man skulle kunna offra allt bara för att få vara i den personens närhet och känna hur levande en person faktiskt kan få en att vara. Jag har faktiskt upplevt den känslan en sisådär två gånger i mitt liv. MAGISKT är det. .. När man drunknar i någons ögon och alla människor runt omkring en slutar att existera för en kort sekund. 

Och spelet, som spelas. Det är magiskt. Javisst är det bra och nice och så med öppna kort?! Men hallåå.. Vill du få allt serverat hela ditt liv eller?! Nej skulle inte tro det. Det är SPELET som vi är ute efter. Passionen, bråken, galenskapen, sjukt bra hångel (när man väl får hångla vill säga) .. Ovissheten, sekunderna av lycka. Jag älskar det!

Fast egentligen så är kärlek en ganska världslig sak, för det dära föralltid du trodde fanns försvinner någon gång. Och det intressanta är faktiskt vägen tillbaka, ur smärta, hur du väljer att hela dig själv efter ett breakdown. "I make no apologize for how I choose to repair what you broke".

Jag själv angående kärlek, vänder kappan efter vinden. Ena dagen vill jag vara någons värld och ha allt det dära med öppna kort och grejer för att jag nästa dag vill spela, och jag vill spela högt. Seriösa grejer får det att krypa i skinnet på mig och jag väljer att tacka och gå. Jag tror jag ska skriva en brukanvisning på hur man får mig att falla för någon. Fast iofs.. Det hade nog inte funkat det heller, eftersom .. Jag vill liksom aldrig fullt ut. Jag är inte redo någonstans. Jag vill nog bara hångla.

Så i nästa korsning, ta vänster och ta en kölapp för hångel med mig. (Bra sådant är ju ett plus i kanten!)

Ääääh. Nu måste mitt trötta huvud få sova!



Ps/ Om någon vill veta så har jag bakat bröd idag och så har jag hängt med Sarah och Johoo. Och jag har ångest för skolan och jag har färgat håret. Hejdå.

"There is no sense in playing games when you have done all you can do"


Do you?

Lite halvdeppig om jag tänker efter.
Dunderförkyld. Dricker te.
Pluggar. Med Micke.
Han lyser i min närvaro.
Fått ännu en komplettering.
4 arbeten ska bli klara.
Räkningar för mer än vad jag kan drömma om.
Behöver färga håret.
Behöver nytt puder till håret.
Behöver köpa mat.
Noll budget.
Men nu tänker jag fortsätta dricka te och plugga.
TJIP.


Do you?

I've got some friends, some that I hardly know but we've had some times, I wouldn't trade for the world.

Hur ska jag kunna forma helgens händelser till ord? Hur ska jag kunna få känslan av en fantastisk helg nedskriven i ord? Det är nästintill omöjligt. Men ack, en sak är säker. Jag är så jävla kär i mitt liv. Det är grymt, så bra man faktiskt kan må ibland. Svävar på mina vackra röda moln och bara ler, för när jag lever som jag faktiskt gör just nu så är det så EMILIA LUND i ett nötskal, totally awesome. :)

Började helgen med mys med Sarah och två andra fina bruttor. Vladdis kom hem och för en gångsskull (inte ofta det inträffar) så fanns det absolut zero drama i våra liv. Vi langade en fin förfest och en totally karatefylla. Draman var ett faktum, men så sjuhelsikes kul var det också. Sådära helt crazy mega överlovely!

Vi har bara fnissat, skrattat så det bubblar i hela kroppen. Överkonsumerat alkohol, gjort dumma grejor (den ger jag dock endast till mig själv - haha), ätit för mycket. KÄRLEK säger jag bara, KÄRLEK. En annan sjukt awesome grej är att jag dra nytta av Sarahs spotifylist nu så lyssnar endast på turkmusik och blir helt varm i kropp och hjärta o sinne.



 

 Min och Sarah nya favoritlåååt! :)



Måste langa några timmars sömn nu, tjiphej!

You think you are cooler than me..

Dagens sanning; Kommer aldrig att hända att du är det.

Just nu är det tusen tankar som snurrar, ovettiga och som inte borde få skrivas ner eller ens formas till ord. Jag kanske är arg, kanske besviken, kanske glad, kanske allt. Men en sak vet jag med all säkerhet att Sarah gjorde precis min kväll. Hon är en fin tjej dendära! Gillar mycket!

Sitter med en bultande tand som gör inihelvetes ont, ungefär. Och med röda ögon som har sett bättre dagar. Inte lätt när man stoppar huvudet i grus bara för att man vill veta hur det känns. Jag har en sammanfattning på mitt liv just nu precis som en person påstod en gång om mig; allting har förändrats och kommer aldrig bli detsamma igen. Jag väljer att backa igen, för jag blir bara grymt något.. orkar.inte.mer. Min hals är även som sandpapper om någon undrar..

Dagens dilemma; Utgång med Sarah imorn eller få kramas med en björn?
En roadtrip liksom, skita i Halmstad, skita i alla människor. Jo det blir nog det.


Do you remember how it used to feel like?

It's all about the hair.


Sommar 2007


Vinter 07/08


Sommar 2008


Höst 2008


Vinter 08/09


Vår 2009


Sommar 2009


Mars 2010


Juni 2010


Juli 2010


September 2010


Oktober 2010


Oktober 2010


Oktober 2010


November 2010


Where are you christmas?

Så fort jag kom hem från skolan idag så satte mitt hemmafru behov igång. Så satte på datan, langade en fin jul spellista, tände doftljus i hela lägenheten, bakade bröd, rensade min byrå och fixade allt tvätt. Hela min lägenhet doftar kanel och nybakat bröd. Och just nu sitter jag och myser med en stor kopp the och mina grinchenbrallor. Det är egentligen svårt att förstå kanske, men det är just nu, jag mår som allra allra bäst. När inga fyllor finns närvarande, inga människor, bara jag och en urmysig lägenhet och mysmusik. Det är nu jag är i fullkomlig harmoni. Totally adore it.

Hade en tre timmars föreläsning idag.. Detta var vad jag kom fram till; MIN ÖNSKELISTA TILL GUBBEN MED VITT SKÄGG!



En liten notis till gubben med vitt skägg; Är fullt medveten om att jag inte har varit snäll hela året. T.o.m väldigt elak några gånger. Men du ska veta det gudarna vet att jag har ett hjärta av guld och att punkt 2 och 3 är viktigast på hela listan. Tack på förhand. Ps/ Du gör ett sjukt bra jobb och jag är ditt största fan vilket betyder att du är min idol om du inte förstod det! :)

Världens bästa jullåt minst sagt!




Where are you Christmas?
Why can't I find you
Why have you gone away
Where is the laughter
You used to bring me
Why can't I hear music play?

My world is changing
I'm rearranging
Does that mean Christmas changes too?

Where are you Christmas?
Do you remember?
The one you used to know
I'm not the same one
See what the time's done
Is that why you have let me go





365, 52, 12.

:(


How much can you mean to him if he leave you here unprotected?

Ibland så bara svämmar det över. Som ett badkar med alldeles för mycket vatten, som att koka vatten på för hög värme helt utan kontroll. Som en människa i en hel värld full av människor. Ibland glöms du bort, ibland är du någons värld. Ibland gör du någons dag. Ibland sårar du någon. Ibland får du någon att skratta. Ibland får du någon att bli arg. Och om du tänker efter, det finns biljoner av människor ute i världen, allt som krävs för att du ska må bra är några få av de människorna. Du vet egentligen aldrig vilka, för varje dag, varje år skapar du dig nya kontakter. Du får nya människor att skratta, att bli sårade, att bli ledsna, få deras hjärtan att smälta. Men i slutändan så är det så att alla de människor du möter, om så bara för en kort sekund, sårar dig eller någon i din närhet. Det finns inte en enda människa som inte har blivit sårad eller som sårar. Och egentligen ska du bara hitta de människor som är värda den uppoffringen. Det sägs att att en människa inte är värd dig om den personen får dig att gråta. Men alla människor får dig att gråta. Det är helt omöjligt att komma ifrån den faktan. Det har aldrig påståtts att livet skulle vara enkelt, men ibland, i vissa stunder så undrar man faktiskt om det är så att det verkligen ska vara så svårt som det ibland är. Det finns ingen som kan ge dig ett svar på den frågan. Vi ställer miljoner frågor, men vi blir aldrig nöjda med svaren. För svaren du får gör att du får fler frågor. Och allt vi gör i slutändan är att undra varför.




And the hardest part
Was letting go not taking part
You really broke my heart

And I tried to sing
But I couldn't think of anything
That was the hardest part

I could feel it go down
You left the sweetest taste in my mouth
Your silver lining the clouds
I wonder what it's all about

I wonder what it's all about

Everything I know is wrong
Everything I do just comes undone
And everything is torn apart

Vägen till Emilia Lunds hjärta del tre; Den går genom Vladimir Hedbergs hjärta.


Och just nu; Sitter och stirrar in i en mörk vägg och undrar i mitt stilla sinne hur allt kunde gå så fort och varför det fortfarande går så fort, för i ärlighetens namn, jag hinner inte med.


I'm not the type of girl you need.

Igår var jag så lycklig. Sådära helt varm i hela kroppen lycklig. Vi hade en myskväll hos Maskos, med både vin och glögg och alla som jag inte har hunnit umgås med på hundra miljoner år var samlade! Jag var så lycklig. Jag åt mängder med pepparkakor och drack massvis med vin. Därav min lycka? Kom iaf på det dära med att hålla mig ifrån alkoholen är ju en världslig sak så det är lika bra att jag tvingas hantera den förlusten såatte! 

Idag har jag huvudvärk a la deluxe! Inte helfestligt faktiskt och ett svart orosmoln med tunga regndroppar hägrar över mig. Kan nog vara den fruktansvärda tentan som ska göras imorn som ligger och spökar ...

Annars så njuter jag av ett helfestligt singelliv, där triangeldraman möter triangeldraman. Denna helgen ska jag hålla mig ifrån att hångla! I'm better off on my own! (Ska bara komma ihåg det när jag är fuller också!)

Mys med Sarah ikväll, tenta imorn!




DENNA LÅTEN KICKAR ASSS!!!!





Instead of going underground, instead of calling them out
Instead of running 'cause you're still breathing
Instead of swallowing lies, instead of buried alive
Let's twist the knife 'til they can't stop bleeding
If you need a confession, I'm guilty
Let's twist the knife 'til they can't stop bleeding
Do you think I feel sorry? Forgive me
Let's twist the knife 'til they can't stop bleeding
Instead of going under ground, instead of calling them out
Let's twist the knife 'til they can't stop screaming

You could be empty, and I can be right here empty with you
Or you could be hollow, and I can be right here hollow with you
If you wanna say goodbye to everything, I could say goodbye too
I can be right here empty with you


Pain in the back, pain in the front. Some seriously paaaain :)

Precis avverkat en finfin telefondejt med min man! Han är så himlans fin att jag blir alldeles varm i själ och hjärta när jag hör hans röst. Mannen min ska komma hem för lite all in fyllor. Visst är Oslo säkert nice, men ingen kan festa som oss här hemma, det är liksom WORD på den! :)

Ja, och sen så har jag faktiskt klarat min första nyktra helg på år och dag. Det var det väl värt såhär i efterhand, men det kändes bra tungt där ett tag.. Men men skam den som ger sig. Hängde med Sarah fining och gjorde staden ändå såatte! :) Även hängt med Sariiis idag med. Loooohoooveeeelyyyyyy! :)

Annars är jag sjukt nöjd, även om en omtenta ligger som ett svart grymt moln över huvudet.. MHM.. Ska väl gå.. antar jag. HEJJA MIG! HEJJA EMILIA.. WOOOOHOOOO. Jag är så väldans sööööt :)

Äsch nu ska jag rimmelirimma! SEE YOU LAAAAAAAAAAAAAATER.

Idag har jag en "jag-saknar-min-blonda-frilla-dag" Lovely :)


There is always a reason.

Jag var full i onsdags. Skulle inte blivit full men Mr Niklas kom med minttu och karlsson på taket. Det var som bäddat för en riktigt fin all in fylla och det blev det minsann. Helt galet jävla kul var det! :) Kan sitta och skratta tills jag gråter efter vissa scener och händelser i onsdags. Så sjukt lyckat - lovely!

Sen var det ett rent under att jag överlevde gårdagens bakfylla.. Den var sjuk, med opponeringar hela dagen. Crazy shit! Men det liksom bara löste sig och vi överlevde. :) Kvällen avslutades med massa mys med Johooo och en fin godispåse som kom på besök. LOVELY.

Ikväll myser jag med Sarah fining! .. Ja om ni vill veta så ska jag vara nykter till minst nyår. Himla dumt att gå in i tävlingar som inte ens gynnar mig. Skyller på ett moment of weakness tack vare min extrema bakfylla och bortsupna hjärnceller. Detta kan bara gå hur bra som helst!





För nöjd! :)


Dubiduuuu!

Tillbaka för en snabb visit.
Bara för att skriva ner att jag har pluggat konstant sen efter min date med Gisse igår!
Så jag har ALLTSÅ studerat TROTS min baksmälla - som nära tog livet av mig.
Det är fan strongt!

Imorgon langar vi en fin roadtrip, pengar ska spenderas, ångest ska lindras, skratt ska framkallas och rättvisa skipas!
Fick ett halvskumt mail idag. Ungefär att ingenting skulle bli detsamma igen för att jag hade förändrats. Antagligen till det sämre, men personen i fråga sa det aldrig?! Well, langade tillbaka ett finfint svar att det enda som skulle kunna ha förändrats var eventuellt min hårfärg och inte mitt sätt att vara. (kanske en notis att jag pussas för mycket men det hör inte riktigt hit).

Sugen på alkohol igen faktiskt, så kör en utgång på onsdag för att sedan sitta fast med opponeringar hela torsdag, och då menar jag verkligen HELA torsdagen.. Whatever.


Dagen till ära; Jag och GIISGAY


RSS 2.0