Tååååsdaaag

Torsdag idag då ja, fredag imorn och helg. Det gillar vi woohoo! .. Inte för att jaaag ska ut denna helgeeen eller så neeej.. Hahahaha vem försöker jag lura? ... OKEJ jag ska KANSKE ut, och det kommer sluta så som det alltid slutar när jag ska ta det lugnt; typ massa puckon kommer hit och slår mig tills jag ger med mig. NEJ, där skojade jag faktiskt också. ÖH, okej jag återkommer till detta senare ja..

OCH vad tänkte vi där?


OKEJ, inget vett blir de hhäär inte så jag säger heejdåå gottfolk.
BTW, dejt med Lisa ikväll :)

//Emiliaaa


En gåång för måånga år sen kollade jag och ankan på en film, en film som vi aldrig kollade klart på, varför kan man undra? Vi började skratta och gråta och Ridvan tyckte de var sjuukt skoj., Nu är frågan, när SKA VI SE KLART DEN? Jag vill VETA SLUTET GIISSE!

HAHAHHA, måste bara påpeka att jag och amie träffade kooola snubben istan, pratglad som få och han bodde i tylösand som han även kallade bushen, jag ääälskade honom! OCH träffade på en kvinna som hade gått vilse, hon ville hitta bron för hon ville tydligen dö. JAHA, nice people man springer in i då ;)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Woohoo, dejt ;D

2008-09-11 @ 10:30:11
URL: http://nollett10.blogg.se/
Postat av: Gisela

E jag dum eller va vilken film e de? total blackout here. Ne men seriös.. jag har svaga minnen men kommer inte.. ELLR JO! DEN PÅ ENGELSKAN?! Eller? Såg vi inte ngt med harriet..? haha Vilken va de??

2008-09-11 @ 12:52:23
URL: http://giselaa.devote.se
Postat av: Freppe

Fyllo :)

2008-09-11 @ 14:32:29
URL: http://pippy.blogg.se/
Postat av: Emilia

Drygis, jag är inget fyllo :) Jag är hallänning :) Haha

2008-09-11 @ 14:54:51
URL: http://emiliook.blogg.se/
Postat av: Gisela

Samhällen va de ja! Men a de e ju nästan som eng. haha. Eh jaha.. dead man walking. Vad handlade den om? Kom ba ihåg att vi va sådana mesar som gick ut å började gråta. HAHHAAAAAAAAA. den får vi kolla på när jag e hemma en snabbis. Fan jag ar massa filmdater hit å dit. Haha



PUSS

2008-09-11 @ 22:04:10
URL: http://giselaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0